Nou xou per als dijous

TV-3 munta el seu ‘Hormiguero’ de varietats

Guillem Albà presenta ‘Celebrem!’ un nou xou que barreja entreteniment, humor i cultura

TV-3 munta el seu ‘Hormiguero’ de varietats
2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En aquests temps incerts marcats per la pandèmia, les xifres d’infectats i les vacunes, TV-3 s’ha proposat ressaltar el costat positiu de la vida amb ‘Celebrem!’’ un nou programa que estrena aquest dijous 15 d’abril (23.05 hores) amb què la cadena pretén recuperar els grans xous d’espectacles i varietats. De fet, ni tan sols es grava en un plató, sinó al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, amb la idea d’acostar-lo el màxim possible a les arts escèniques.

Presentat per l’actor i ‘clown’ Guillem Albà (que exerceix també com a director junt amb Pau Escribano, guionista d’espais com ara ‘Una altra cosa’, ‘Polònia’, ‘Està passant’ i ‘Crackòvia’), ‘Celebrem!’ fusiona entreteniment, humor i cultura a partir de l’entrevista setmanal a un personatge conegut, que participarà, també en una sèrie de jocs i gags, a l’estil d’‘El hormiguero’. Tot i que aquí l’element diferencial és l’aposta per «actuacions que posen en relleu les arts escèniques, com el circ, la dansa i les marionetes», enumera Cristian Trepat, cap d’Entreteniment i Culturals de TV-3.

Cada dijous, el programa tindrà un tema diferent per celebrar, i sobre aquest tema versaran el monòleg i els jocs d’aquella nit: la sinceritat, l’optimisme, el dia sense por, la improvisació i la calma. «La idea és donar un missatge positiu, tan necessari avui dia», recalca Albà. Els convidats que passaran pel xou al llarg de les seves cinc setmanes d’emissió són l’‘extriunfita’ Samantha, els actors Enric Auquer i Leticia Dolera, la cantant Judit Nedderman i el grup musical The Sey Sisters.

Cada setmana, també hi haurà ‘cameos’ d’altres personatges coneguts en seccions fixes com ara ‘Consells per trencar la rutina’, en què explicaran com se les enginyen per fer més amè el seu dia a dia, o per interpretar les cançons en to humorístic compostes especialment per tancar cada programa. Entre ells hi ha artistes «de diferents generacions», destaca Albà, com Elena Gadel, Sílvia Bel, Paco Mir, Lloll Bertran, Jordi Vilches, Beth Rodergas, Joan Garriga i David Fernández.

Notícies relacionades

Altra de la seccions, a càrrec de l’actriu Adriana Fuertes, desafiarà el convidat, el presentador i el públic a endevinar la identitat del famós que s’amaga darrere d’una elaborada disfressa. «El treball de caracterització és brutal. A mi me’n revelaven el nom només 24 hores abans i si no l’hagués sabut, mai m’ho hauria imaginat», assegura la jove actriu, que debuta a la televisió i que serà l’encarregada d’anar desgranant les pistes sobre el personatge.

Com sol ser habitual en molts espectacles de varietats, ‘Celebrem!’ comptarà amb una banda de música en directe, La Marabunta, sempre a punt per intervenir. Un altre dels aspectes que acostarà al programa a la realitat de les arts escèniques serà que, tot i que no s’emeti en directe, estarà gravat sense talls, com qualsevol xou teatral. «Si hi havia errors, improvisàvem», reconeix el presentador, que abans ja havia estat al capdavant del programa cultural ‘El llenguado’, a TV-3.

Temes:

TV-3