Nostàlgia televisiva

‘Tesoros de la tele’ torna a La 2 amb un homenatge a Rosa Maria Sardà

La segona temporada s’obre amb una recopilació d’‘Ahí te quiero ver’ i seguirà amb ‘La clave’, ‘El loco de la colina’ i ‘Los payasos de la tele’, entre d’altres

1
Es llegeix en minuts

‘Tesoros de la tele’ estrena aquest dijous (La 2, 22.00 hores) la seva segona temporada amb un capítol dedicat a la memòria de Rosa Maria Sardà, traspassada fa gairebé un any. El programa dirigit per Pedro Santos torna amb vuit noves entregues per les quals desfilaran espais tan mítics com ‘La clave’, ‘El loco de la colina’ i ‘Los payasos de la tele’.

La primera servirà per rendir homenatge a l’actriu i presentadora catalana amb una antologia dels millors moments del seu ‘Ahí te quiero ver’, el programa de TVE que la va portar a la popularitat i que combinava humor, entrevistes i actuacions musicals.

Notícies relacionades

La segona entrega se centrarà en ‘El loco de la colina’, un dels programes més personals i emblemàtics de la història televisiva pel segell inconfusible del periodista Jesús Quintero. El tercer capítol estarà dedicat a un programa musical que va saber combinar el convencional i l’alternatiu: ‘Rockopop’. Dirigit i presentat per Beatriz Pécker, per ell van desfilar els grups i solistes més representatius de finals de la dècada dels 80 i principis dels 90, tant a nivell nacional com internacional.

Una parella arrasadora

En la quarta entrega es podrà veure el debut de Carmen Maura com a presentadora en un espai escrit i dirigit per l’inoblidable Fernando García Tola: ‘Esta noche’ Després vindran l’‘Estudio abierto’ de José María Iñigo i ‘Los payasos de la tele’, dipositaris de cançons i esquetxos que formen part de la memòria col·lectiva de molts espanyols. Amb l’homenatge al difunt Ángel Casas (‘Musical Express’, ‘Un día es un día’, ‘Tal cual’) i el capítol final dedicat als debats de ‘La clave’ dirigits per José Luis Balbín es tancarà aquesta segona temporada de ‘Tesoros de la tele’, que promet emocions fortes. 

Temes:

TVE