Gran cita esportiva

TVE oferirà en obert els Jocs Olímpics de Tòquio

La corporació estatal firma un acord amb Discovery per a l’emissió de 400 hores en directe o diferit

TVE oferirà en obert els Jocs Olímpics de Tòquio
1
Es llegeix en minuts

RTVE i Discovery han firmat un acord per a l’emissió de 400 hores en obert dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, que se celebraran del 23 de juliol al 8 d’agost del 2021, després de la cancel·lació de l’esdeveniment l’any passat a causa de la pandèmia del coronavirus. El compromís inclou, a més de l’emissió a TVE-1, Teledeporte i la nova plataforma digital, els drets de retransmissió per a Radio Nacional de España (RNE).

Als canals digitals de RTVE s’oferirà l’emissió simultània en lineal i tres senyals olímpics addicionals, així com clips per a xarxes socials i el canal de YouTube de RTVE. A més, aquest contingut es podrà veure sota demanda fins a set dies després de l’acabament dels Jocs. 

RTVE se centrarà en aquesta cita i oferirà als espectadors 400 hores d’emissió –en directe o diferit– amb tots els esports amb participació espanyola. Ja estan classificades les seleccions masculina i femenina de bàsquet, hoquei herba i waterpolo i les masculines d’handbol i futbol. La selecció femenina d’handbol, per la seva part, es jugarà el seu bitllet per a Tòquio la setmana que ve al Preolímpic de Llíria (València), que es podrà veure a Teledeporte.

Inauguració i clausura

En el còmput total de 400 hores no s’inclouen les redifusions que es realitzaran de les competicions més destacades de cada jornada. L’acord amb Discovery comprèn, així mateix, l’emissió en directe de la cerimònia d’inauguració del 23 de juliol i la de clausura del 8 d’agost.

Notícies relacionades

Després dels Jocs Olímpics arribaran els Paralímpics de Tòquio, del 24 d’agost al 5 de setembre. RTVE compta amb els drets d’emissió d’aquesta important cita per oferir les especialitats més espectaculars i un seguiment exhaustiu de la participació dels esportistes espanyols i tota la informació a Teledeporte, Informativos i mitjans digitals.