Canal esportiu de Movistar+

#Vamos repassa en un documental els 100 anys de la Volta a Catalunya

Miguel Indurain, Pedro Delgado i Chris Froome participen en aquesta producció amb què s’homenatja la ronda ciclista catalana

1
Es llegeix en minuts

El canal de Movistar+ #Vamos estrena aquest dijous (18.40 hores) un documental sobre els 100 anys de la Volta Ciclista a Catalunya en el qual es repassa tota la seva trajectòria i s’analitza el seu present i el seu futur. Tot això de la mà d’algunes de les figures més destacades del panorama ciclista internacional, com Miguel Indurain, Pedro Delgado, Chris Froome, Alejandro Valverde i Joaquim Rodríguez.

Notícies relacionades

Produït per commemorar el centenari d’una de les carreres més antigues del món, ‘Volta: 100 años de ciclismo’ pretén ser un homenatge a l’esport de la bicicleta a través de molts dels seus protagonistes. Al llarg de 70 minuts, i sota la direcció de Jon Herranz i Gerard Peris, permet apreciar la dimensió històrica de la carrera, així com les particularitats del ciclisme i la seva transversalitat.

També aporten una visió més interna del ciclisme organitzadors com el director general de la Volta, Rubèn Peris; el director general del Tour de França, Christian Prudhomme, i diversos periodistes especialitzats en la disciplina. Tots ells miraran de respondre la qüestió principal sobre la qual gira el documental: ¿És el ciclisme alguna cosa més que un esport?