Tu i jo som tres.

Aquestes noies en flor ben aviat seran cornudes

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Alegria, excitació, gran satisfacció a Tele 5. Per fi un programa amb el qual arrasen en ‘prime-time’ i els permet iniciar la remuntada del gener. ¿I amb què ho han aconseguit? ¡Amb ‘La isla de las tentaciones’, el festival cornúpeta del Carib. ¡Ahh! Amb això són imbatibles. És el seu fort. És el seu ADN. És el seu DNI com a cadena televisiva. La història del banyam a granel. Ho tenen molt ben estudiat. Recorren a tantes noies i nois que esperen a les masmorres de Mediaset en espera de destí. Criatures recollides en els infinits programes ham de la cadena (‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, les diferents ‘ratomàquies’, el ‘Socialité’, els ‘Sálvame’...) i seleccionen cinc parelles –o que fan veure que ho són– per incentivar el seu trencament i construir un espectacle ensenyant a l’audiència com es van posant mútuament les banyes. ¡Quina gran feina, la de Sandra Barneda, en el paper d’estimuladora de l’art cornúpeta! No m’estranya que a l’acabar la seva jornada laboral es tanqui al seu domicili i, cansada de propiciar tanta traïció, es posi a escriure novel·letes d’amor net, i arribi a finalista del premi Planeta fins i tot.

Notícies relacionades

A les cinc parelletes seleccionades les instrueixen amb gran saviesa. Una parella de Lleó arriba molt encaramel·lada i diu: «Ella em diu ratolí, jo a ella rateta, i ara tots ens anomenen els ratolins». ¡Ahh! Ratolins amb banyes és una extraordinària novetat en el món de la zoologia. Als encarregats de trencar les parelles –deu pollastres i deu ‘vamps’ que tallen la respiració– també són perfectament ensinistrats. Un bonic exemplar de discoteca que ve de Barcelona deia: «A mi em diuen El Lobo. Busco la meva Caputxeta». I clar, ja s’ha filtrat un vídeo per les xarxes –retirat per incórrer en delicte– en el qual aquest Lobo ja apareix fornicant amb una Caputxeta que ha trobat de seguida. Aviat ens ensenyaran el nòvio o marit donant cops per les parets amb el seu colossal banyam.

La novetat d’aquesta edició és que han col·locat un avisador que es posa vermell i xiula cada vegada que algú està posant les banyes a la seva parella. El que no diu el detector és qui està practicant el kamasutra. O sigui, crea una inquietud terrible. Diu Dostoievski a ‘Crim i càstig’: «Les banyes són un acte de protesta davant un matrimoni rígid». L’avantatge de Dostoievski és que en la seva època T-5 no existia.

Temes:

Telecinco