NOU ESPECIAL

Movistar+ homenatja els més grans amenaçats pel virus amb ‘Mi generación’

El canal #0 estrena el dia 24 aquest documental que ret homenatge al col·lectiu més vulnerable durant la pandèmia

Movistar+ homenatja els més grans amenaçats pel virus amb ‘Mi generación’
1
Es llegeix en minuts

Movistar+ estrena aquest dijous La ‘Mi generación’ (#0, 22.05 hores), un documental que serveix per homenatjar la nostra gent gran en un moment crític en què la Covid-19 amenaça les seves vides. El programa pretén així retre homenatge al col·lectiu més vulnerable i que més ha patit la pandèmia, homes i dones que van construir l’Espanya dels últims 50 anys.

Els protagonistes del documental aporten testimonis personals i profunds, però també reflexionen sobre temes tan universals com la infància, la pobresa, l’amor, l’educació i la migració. Gloria, Pepe, Josefina, Joaquín, Antonina, José, Javier, Teresa, Joan i Dolores són els protagonistes d’aquest especial. Ells encarnen els homes i dones que es van deixar la pell per crear l’Espanya actual.

Notícies relacionades

A través dels seus testimonis i de les seves profundes reflexions carregades de saviesa, deixen entreveure part de la història d’Espanya dels últims 50 anys. A cada entrevista se sumen imatges del seu arxiu personal, arxiu històric d’esdeveniments importants i els comentaris de generacions més joves que remarquen la importància i el llegat d’aquesta generació.

‘Mi generación’ repassa unes trajectòries carregades d’esforç i sacrificis, amb tendresa i somriures. El resultat és retrat alegre d’una generació que va créixer en la pobresa i que ho va donar tot: primer pels seus pares, després pels seus fills i ara pels seus nets.