ACTRIU LLIGADA A ESPANYA

Gwyneth Paltrow revela que li encanta la sèrie ‘Patria’

La intèrpret prepara una segona temporada de la sèrie documental de Netflix sobre la seva empresa

zentauroepp51645299 gente gwyneth paltrow netflix201007170406

zentauroepp51645299 gente gwyneth paltrow netflix201007170406

1
Es llegeix en minuts

L’actriu nord-americana Gwyneth Paltrow, que va viure a Espanya durant la seva joventut, ha revelat que li encanta la sèrie ‘Patria’, que va definir com un «drama espanyol sobre el separatisme basc».

Paltrow va participar en un panel de la conferència tecnològica Web Summit, que s’organitza a Lisboa, tot i que aquest any és virtual per la pandèmia, i va revelar que actualment està veient ‘The undoing’, el ‘thriller’ acabat d’estrenar que protagonitza Nicole Kidman, i l’espanyola ‘Patria’, sobre el conflicte basc i el terrorisme d’ETA.

«M’encanten totes dues», va dir l’actriu, que està molt unida a Espanya des que va realitzar un intercanvi amb 15 anys a Talavera de la Reina (Toledo) i manté una estreta relació amb la que va ser la seva família d’acollida espanyola.

Paltrow, guanyadora d’un Oscar i un Globus d’Or per ‘Shakespeare in love’, va repassar durant el panel com ha canviat la seva vida amb la pandèmia, i va assegurar que «s’ha alentit». «Fa uns mesos que no em poso el despertador», va dir la nord-americana, que ara disfruta de «llargs sopars en família».

Espelmes amb olor de vagina

També va parlar sobre les pròximes novetats de la seva empresa, Goop, que va néixer el 2008 com un butlletí amb consells sobre benestar i que ara és una companyia milionària que ven productes de cosmètica, moda, llibres i fins i tot unes espelmes amb olor de la seva vagina que van revolucionar les xarxes fa mesos.

Aquest projecte va donar origen a un documental a la plataforma Netflix estrenat a principis d’any, ‘The Goop Lab’, en el qual Paltrow parla amb experts i experimenta tractaments i teràpies de benestar amb el seu equip.

Notícies relacionades

El mes vinent començarà la producció de la segona temporada, que estarà centrada en les relacions i en el benestar sexual, va revelar l’actriu.

El programa ha proporcionat nous clients a la seva empresa, va assegurar: «Crec que tots els emprenedors han de trobar maneres d’arribar a clients potencials, i el contingut és una bona manera de connectar amb la gent», va dir.

Temes:

HBO Sèries