televisió

Dures crítiques dels sindicats policials SUP i Jupol contra 'Antidisturbios': «Porqueria»

Vicky Luengo, Raúl Arévalo, Álex García, Hovik Keuchkerian, Roberto Álamo, Raúl Prieto i Patrick Criado protagonitzen la sèrie

zentauroepp55104028 icult200925141817

zentauroepp55104028 icult200925141817

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

‘Antidisturbios’, la sèrie de Rodrigo Sorogoyen i Isabel Peña estrenada aquest divendres, no ha agradat a tothom malgrat ser tan ben rebuda per crítica i públic. Dos sindicats policials, Jupol i SUP, han criticat amb duresa la producció de Movistar+, denunciant que no s’ajusta a la realitat.

«És una autèntica porqueria», clama Jupol a Twitter. El sindicat majoritari policial assenyala la Direcció General de Policia i la Direcció d’Unitats d’Intervenció Policial i proclama que la sèrie taca la imatge dels agents UIP, «una unitat d’elit de la Policia Nacional».

A més, treuen pit per no aparèixer en els crèdits d’agraïment de la sèrie, en els quals sí que hi ha altres associacions professionals com són UFP, SPP i SUP. Precisament, aquests últims, han reclamat desaparèixer dels crèdits i, a més, han acusat la sèrie de «malmetre la imatge de la Policia Nacional».

La CEP també ha criticat que la Direcció General autoritzés la gravació en instal·lacions de la Policia i, segons els crèdits de la sèrie, oferissin assessorament. «Hi ha ús d’uniformes i vehicles, han rebut assessorament oficial i surt una sèrie que ofèn 2.500 companys amb mentides i clixés. ¿Qui i què ha assessorat? Exigim explicacions urgents».

Notícies relacionades

La sèrie narra la història de sis policies que executen un desnonament al centre de Madrid que es complica i en què un home acaba morint. Un equip d’Assumptes Interns serà l’encarregat d’investigar els fets i els sis antiavalots s’enfronten a una acusació d’homicidi imprudent. 

Escrita per Isabel Peña, Eduardo Villanueva i el mateix Sorogoyen, aquesta sèrie està protagonitzada per Vicky Luengo, Raúl Arévalo, Álex García, Hovik Keuchkerian, Roberto Álamo, Raúl Prieto i Patrick Criado.  Són sis episodis de 50 minuts de durada.