TEMPORADA 2020-2021

'Laura Rosel, a 'El matí...', i 'El búnquer', les grans novetats de Catalunya Ràdio

'Adolescents XL', 'Kids XS', i els podcast 'Ja m'entens' i 'El segrest' són altres de les noves propostes

zentauroepp54678869 telecision combo catalunya radio laura rosel jair dominguez 200828182501

zentauroepp54678869 telecision combo catalunya radio laura rosel jair dominguez 200828182501

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Catalunya Ràdio inicia dilluns, 31, la temporada 2020-2021 amb novetats en totes les franges, entre les quals destaquen la incorporació de Laura Rosel a El matí de Catalunya Ràdio com a directora i presentadora; un espai nocturn d’humor,  El búnquer, amb Peyu i Jair Domínguez; el nou Adolescents XL, de l’equip d’Adolescents iCat; el programa de nens Kids XS, presentat per Pau Gillamet i Txell Bonet, i el primer programa que gira sobre temàtica LGTBIQ de l’emissora, Ja m’entens, amb David Ávila. 

Avui l’emissora ha presentat la nova programació en un especial dins d’El matí de Catalunya Ràdio, que aquest estiu ha portat Albert Segura (ara, el seu subdirector), amb la presència dels seus protagonistes. El director de l’emissora, Saül Gordillo, ha destacat que «aquesta temporada és la culminació del procés de  renovació» que havia iniciat la directiva el 2017.

La incorporació de Rosel a  El matí de Catalunya Ràdio (dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00)  després de la sobtada marxa de  Mònica Terribas, compleix la intenció de fer una renovació generacional. L’espai, que recorrerà més a especialistes que a tertulians i en què s’escoltaran totes les veus, entre els seus col·laboradors comptarà amb Albert Pla, Queco Novell, Marina Rossell i Sisa, entre d’altres. 

Notícies relacionades

Així mateix, la revolució en la programació de la nit es materialitza amb l’aposta per l’humor d’El búnquer (d’El búnquerdilluns a divendres, de 22.00 a 23.00), de manera que es retalla la durada de Catalunya Vespre (eliminat la franja que presentava Rosel). El segueix Adolescents XL, (Adolescents XL,23.00 a 00.00), i desapareix l’espai esportiu El club de la mitjanit.  Així, el veterà espai La nit dels veterans 3.0 veu avançat l’horari d’emissió, i augmentada la seva durada (dilluns a dijous, de 00.00 a. 3.00). 

La tan buscada renovació també consisteix en una potenciació dels continguts d’interès per a les noves generacions, com és el cas de l’antic Adolescents iCat que ara  ha ampliat la franja de públic dels 20 a 35 anys, i  el podcast dedicat als nens de 0 a 10 anys, i els seus pares, reconvertit en espai, Kids XS (dissabtes, de 10.00 a 11.00).  I una cosa nova a l’emissora:  un podcast de temàtica específica, i necessària, centrada en el col·lectiu LGTBIQ, Ja m’entens que s’emetrà en antena els dies festius intersetmanals. S’estrenarà a l’octubre, com el podcast de  Carles Porta  (Crims), El segrest, sobre el segrest de la farmacèutica d’Olot.