òbit als 49 anys

Mor Grant Imahara, presentador de 'Cazadores de mitos'

L'enginyer mecànic va treballar a 'MythBusters', Netflix i fins i tot a 'Star wars'

zentauroepp54112021 soc200714164115

zentauroepp54112021 soc200714164115

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El presentador i enginyer elèctric del programa ‘MythBusters’ (‘Cazadores de mitos’) Grant Imahara va morir aquest dilluns als 49 anys, segons han informat avui mitjans locals.  Grant Imahara era conegut pels seus treballs d’electrònica i robòtica en els programes ‘MythBusters’ –produïda per Discovery Channel– i el programa de Netflix ‘White Rabbit Project’, així com en pel·lícules com ara ‘Star wars’.

Encara no hi ha causa oficial per a la mort de Imahara, tot i que el mitjà ‘The Hollywood Reporter’ afirma que va morir a conseqüència d’una aneurisma cerebral.

«Estem desconsolats després d’escoltar aquesta trista notícia sobre Grant. Era una part important de la nostra família Discovery i un home realment meravellós. Els nostres pensaments i oracions estan amb la seva família», ha lamentat Discovery, canal en què, junt amb Adam Savage, Jamie Hyneman i altres companys, va assolir la fama a l’unir-se a l’elenc en la seva tercera temporada.

Dol entre els seus companys

En el seu compte de Twitter, Savage va lamentar la pèrdua del seu antic company: «Sento una pèrdua. Sense paraules. He sigut part de dues grans famílies amb Imahara en els últims 22 anys. Grant va ser un enginyer realment brillant, artista i intèrpret, però també una persona generosa, tranquil·la i gentil. Treballar amb Grant va ser molt divertit. Trobaré a faltar el meu amic».

Notícies relacionades

I és que durant més de 200 episodis, Imahara va ser el friqui de l’equip de construcció, com es referien a ell els seus companys, amb els quals va construir nombrosos robots i va ajudar a corroborar o desestimar alguns dels mites populars més forassenyats i estesos als EUA.

No obstant, abans d’incorporar-se al programa de Discovery Chanel el 2005, va formar part durant nou anys de l’equip visual de Lucasfilm –productora de la pel·lícula que li va portar a estimar els robots, ‘Star wars’– en les quals va participar de les preqüeles d’aquesta saga com un dels operadors de R2-D2, i va treballar en el rodatge de ‘The Matrix’.