a madrid i saragossa

TVE denuncia agressions als seus periodistes a les cassolades

La direcció de l'ens «lamenta i condemna» l'atac als seus professionals en algunes manifestacions contra el confinament

People wearing protective face masks bang saucepans and carry Spanish flags as they attend a protest against the Spanish government’s handling of the coronavirus disease (COVID-19) crisis, outside the headquarters of the ruling Spanish Socialist Workers Party (PSOE) party, in Madrid, Spain, May 18, 2020. REUTERS/Sergio Perez

People wearing protective face masks bang saucepans and carry Spanish flags as they attend a protest against the Spanish government’s handling of the coronavirus disease (COVID-19) crisis, outside the headquarters of the ruling Spanish Socialist Workers Party (PSOE) party, in Madrid, Spain, May 18, 2020. REUTERS/Sergio Perez / SERGIO PEREZ (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La direcció de RTVE «lamenta i condemna les agressions» patides per professionals de TVE en alguns de les cassolades de carrer de Madrid i Saragossa, que durant els últims dies s’han celebrat en aquestes ciutats per protestar contra el Govern per la gestió de la pandèmia del coronavirus i contra el confinament.

«RTVE té un respecte absolut per qualsevol manifestació o expressió crítica que no sigui violenta, però alhora manifesta la necessitat de garantir el dret a la informació i a la llibertat de premsa», manifesta la corporació pública en un comunicat de premsa, alhora que reconeix el dret d’«informar en llibertat, un pilar fonamental d’un estat democràtic».

Notícies relacionades

«La direcció d’RTVE defensa i se solidaritza amb els seus professionals que treballen per traslladar a l’opinió pública les notícies que passen cada dia», continua la nota.

Dispositiu policial

La desena jornada d’aquest dimarts de concentracions i cassolades en diferents punts de Madrid ha estat marcada per un ampli dispositiu policial que ha evitat el tancament del carrer de Ferraz, seu del PSOE, o l’enfrontament entre grups a la localitat d’Alcorcón.

Temes:

TVE Coronavirus