Aquest dimecres 6 a Cuatro

Risto Mejide condueix l'especial 'Conversaciones en Fase Zero'

Andrés Iniesta, Javier Cercas, Eudald Carbonell i María Teresa Campos, entre d'altres, participen a l'espai

lmmarco53326255 gente risto mejide conduce el especial  conversaciones en fa200505181511

lmmarco53326255 gente risto mejide conduce el especial conversaciones en fa200505181511

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els esportistes Andrés Iniesta, Ricky Rubio i Alfonso Reyes; l’escriptor Javier Cercas; el dissenyador Javier Mariscal; l’arqueòleg Eudald Carbonell; la periodista María Teresa CamposCarlos Paéz, supervivent de l’accident aeri dels Andes, i Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, compartiran amb Risto Mejide les seves experiències, sentiments i reflexions sobre la pandèmia, el confinament i el futur més immediat en un especial que s’emet aquest dimecres a les 22.45 sota el títol ‘Conversaciones en Fase Zero’.

Expectatives. Família. Gestió de la por. Valors. Prioritats. Vida i mort. Nova normalitat... A partir dels efectes de la pandèmia i un futur pròxim que serà tan diferent en la nostra societat, Risto Mejide posa sobre la taula nombroses qüestions al seu variat planter de convidats en l’especial. El programa, produït en col·laboració amb La Fábrica de la Tele, va intercalant fragments de les entrevistes de cadascun dels participants, realitzades a casa seva i a través de videotrucades.

Notícies relacionades

«Després de 34 dies he sortit una mica amb aquest temor que surt la gent», confessa l’exjugador del Reial Madrid Alfonso Reyes, que va estar ingressat a l’hospital per la Covid-19 . Sobre la importància de la família també reflexiona Ricky Rubio, que va tenir molt clar que volia passar el confinament amb els seus: «No sabíem gaire bé què passaria. Així que, quan van dir que s’hi podia anar, jo tenia molt clar que volia ser a prop de la família per si passava alguna cosa. A partir d’ara li donaré molta més importància a la família. Si ara continués jugant, no hauria vist créixer el meu nadó»

María Teresa Campos, per la seva part, també s’anima a compartir alguna anècdota del seu confinament amb la seva filla Terelu: «Algunes vegades a mi em sembla una exageració, perquè juguem a la tarda al ‘gin rummy’ [...], però per jugar m’obliga a posar-me mascareta i uns guants d’aquests de làtex... que no vegis el que és remenar les cartes amb això»