'SITCOM' DE TVE-1

Diversos països tindran els seus 'Diarios de la cuarentena'

França, Mèxic, els Estats Units, la República Txeca i Sud-àfrica s'han interessat pel format

La ficció mostra en clau d'humor com viuen diferents persones el dia a dia del confinament

zentauroepp53051164 television200407122152

zentauroepp53051164 television200407122152

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

França, Mèxic, els Estats Units, la República Txeca i Sud-àfrica són alguns dels països que han mostrat interès pel format de Diarios de la cuarentena, comèdia de situació Diarios de la cuarentena,estrenada dimarts, 7, a TVE-1, i que emet regularment aquella nit de la setmana a les 22.00 hores.

A França, el format ha sigut adquirit per Borsalino Films, a fi de produir una adaptació per a França i els països francòfons. També Mèxic ha confirmat la compra del format per adaptar-lo.

A la resta de països esmentats s’han obert negociacions amb diferents productores que pretenen també adaptar el format a la realitat concreta de cada un d’aquests territoris.

Notícies relacionades

Produïda per RTVE, en col·laboració amb Morena Films, Diarios de la cuarentena vol mostrar en capítols de 30 minuts la complexitat de la convivència quan s’enfronta a situacions límit. La sèrie és una idea original d’Álvaro Longoria i els directors i guionistes de la versió d’Espanya són Álvaro Fernández-Armero i David Marqués.

Els actors que hi participen són: Carlos Bardem, Gorka Otxoa, Carlos Areces, José Luis García Pérez, Adriá Collado, Fernando Colomo, Víctor Clavijo, Cristina Alarcón, Fele Martínez, Montse Pla, Mónica Regueiro, Carmen Arrufat, Petra Martínez, Juan Margallo i Cecilia Gesse donen vida als personatges. 

Temes:

Sèries TVE