DILLUNS 13, A #0

'Scott y Milá' mostra el viatge de Mercedes Milá a la Roma del Covid-19

El canal de Movistar+ estrena nova temporada amb l'aventura de la periodista catalana i les seves companyes d'escola a la capital italiana

ialvarez53043963 6 de abril del 2020  teletodo   scott y mil    capitulo  cur200408211857

ialvarez53043963 6 de abril del 2020 teletodo scott y mil capitulo cur200408211857

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Mercedes Milá torna a #0 de Movistar+ aquest dilluns 13 amb noves entregues de Scott y Milá, en què es veurà el resultat del seu viatge a una Roma confinada pel coronavirus d’on va tenir problemes per tornar. En els quatre nous capítols apareix una Milá curiosa que anirà descobrint el món per si mateixa, acompanyada del seu adorat gosset Scott.

En el capítol d’estrena,  Curso del 68, la periodista es retroba amb quatre companyes de l’escola del Sagrat Cor, per reflexionar sobre el pas de la vida i els somnis trencats i decideixen fer el viatge que els havia quedat pendent el 1968, un any que va transformar profundament la societat.

Van sortir de l’escola fa 50 anys amb la il·lusió de viure la vida per a la qual les monges les havien preparat. La seva posada en comú aviat mostrarà que les històries reals de les seves vides, cinc dècades després, no sempre van ser com les havien somiat.

El viatge a Roma tampoc seria el que havien previst. Dos dies després d’arribar, el Govern italià va decretar el tancament dels establiments públics i van suspendre els vols a causa de les mesures per frenar la propagació del Covid-19. El seu retrobament es va convertir llavors en una improvisada i agitada tornada a Espanya per carretera, i alhora, en aquesta inversemblant situació, en un cant a l’amistat i l’esperança.

Notícies relacionades

Gràcies a la iniciativa de Movistar d’obrir la seva televisió per a tothom, aquest contingut el podran veure tots els espectadors, siguin de l’operador que siguin (www.movistar.es/Lite). La primera temporada de ‘Scott y Milá’, una producció original de Movistar+ en col·laboració amb Zanskar Producciones, ja està disponible sencera sota demanda.