«ÉS LLEU I ESTIC BÉ»

Itziar Ituño ('La casa de papel') anuncia que té coronavirus

«Això no és tonteria, sigueu-ne conscients, no us ho prengueu a la lleugera», ha escrit a Instagram

52756078 60

52756078 60

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu biscaïna Itziar Ituño, coneguda pel seu paper de la inspectora Murillo a ‘La casa de papel’, ha anunciat a través del seu Instagram que és una de les moltíssimes persones que han donat positiu en coronavirus. «És oficial, des de divendres a la tarda tinc símptomes (febre i tos seca) i avui ens ha arribat la confirmació del test epidemiològic. És coronavirus», ha escrit –en eusquera– en un ‘post’ amb un selfie en què saluda i somriu a càmera.

«El meu cas és lleu i estic bé però és molt molt contagiós i superperillós per a la gent que està més feble. Això no és tonteria, sigueu-ne conscients, no us ho prengueu a la lleugera, hi ha morts, moltes vides en joc i encara no sabem fins on arribarà això. Ha arribat l’hora de posar-se la vacuna de la responsabilitat pel bé comú. És temps de solidaritat i generositat! De quedar-se a casa i protegir els altres. Ara em toquen 15 dies en quarantena i després ja es veurà! Cuideu-vos molt», ha escrit Ituño, de 45 anys, i que va participar en la telenovel·la ‘Goenkale’, les 21 temporades de la qual, del 1994 al 2015, va emetre ETB1.

Ituño s’uneix a l’elenc d’actors que aquests dies s’estan encomanant amb el virus:  des de Tom Hanks i la seva dona, Rita Wilson, fins a Idris Elba i Olga Kurylenko.

Gran moment professional

Notícies relacionades

L’actriu viu un dolç moment, amb múltiples projectes: amb Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Pedro Alonso i Alba Flores, entre d’altres, disfruta de l’èxit de ‘La casa de papel’ (Netflix), la quarta temporada de la qual arribarà el pròxim 3 d’abril.

esto-es-mucho-ms-que-un-atraco-que-empiece-el-caos-lcdp4 / periodico

A més, forma part del planter d’‘Ilargi Guztiak. Todas las lunas’, segona pel·lícula d’Igor Legarreta.  El rodatge s’acaba d’interrompre en vista de la greu situació provocada per la pandèmia, si bé es reprendrà més endavant quan les condicions sanitàries siguin favorables. La producció ja feia quatre setmanes que estava de rodatge i, segons el previst, en quedaven tres més, en localitats de Guipúscoa, Biscaia i Navarra.