PERIODISTA ENCOMANAT

Jordi Basté, confinat amb coronavirus

El presentador de 'No pot ser!', a TV-3, i 'El món a RAC-1' intentarà presentar el programa de ràdio des de casa seva

zentauroepp47351117 autofoto dels membres de la presentaci  del nou programa de 190315162231

zentauroepp47351117 autofoto dels membres de la presentaci del nou programa de 190315162231 / Alexia Vila

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Jordi Basté, presentador d’El món a RAC-1, ha donat positiu en el test del coronavirus, i aquest dimarts el programa l’ha tirat endavant Joan Lluís Garcia. El presentador, de 55 anys, ha donat la notícia en el seu compte d’Instagram des de casa seva, on es trobava confinat per evitar encomanar-se. «No són dies fàcils, però entre tots sortirem d’aquesta», deia.

Malgrat la malaltia, Basté intentarà apuntar-se al teletreball i seguir presentat el programa des d’un estudi que té muntat a casa seva. En el cas que no es trobés bé, seria substituït per un company. 

Notícies relacionades

El periodista assegura que el pitjor no és el tancament durant 15 dies, que tots hem de complir, sinó la impossibilitat d’abraçar cap membre de la seva família o un altre ésser estimat. Així mateix, ha fet un elogi encès de la sanitat pública del país.

Precisament diumenge passat Basté estrenava a TV-3 la segona temporada del programa sobre les noves tecnologies ‘No pot ser!’, que continuarà oferint la cadena autonòmica catalana al ser un programa gravat anteriorment.

Temes:

Jordi Basté