ARRIBA UN ÈXIT AMBIENTAT EN EL CANADÀ

'The Wall': assassinat a la ciutat que es protegeix del fred amb un mur

Cosmo estrena un 'thriller' amb el fred polar canadenc com a teló de fons

zentauroepp52776435 teletodo television cosmo despide el invierno con el estreno200313202148

zentauroepp52776435 teletodo television cosmo despide el invierno con el estreno200313202148

1
Es llegeix en minuts

El canal Cosmo estrena aquest dilluns 16 de març a les 22.00 hores la nova sèrie ‘The Wall’, un ‘thriller’ de vuit episodis amb una trama que transcorre en la petita població de Fermont, al Quebec (Canadà). En ple hivern, la detectiva Célina Trudeau (interpretada per Isabel Richer) arriba a Fermont per ajudar els policies locals, liderats per Alexandre Théberge (Alexandre Landry), a investigar un assassinat comès en aquesta petita ciutat, que protegeix els seus habitants del fred amb un mur enorme. Aquest lloc és l’escenari de l’assassinat d’una ballarina que apareix nua amb la cara oculta darrere d’una màscara xinesa.

En aquesta petita ciutat tothom n’és sospitós. La tensió anirà en augment i tot sembla indicar que l’assassinat està involucrat en la mort d’un nen del poble que va morir tres anys enrere.

Alexandre Landry i Isabel Richer, dos dels protagonistes de ‘The Wall’.

El pare del noi mort, Bruno Lamontagne (Patrick Hivon), un home violent, es converteix en el sospitós principal, ja que mantenia una relació amb la ballarina assassinada, que curiosament va ser la seva coartada en el moment de la mort del seu fill uns anys abans. No obstant, el dolor per la pèrdua del seu fill sembla autèntic.

Les investigacions no avancen i els inspectors de la policia reben moltes pressions per resoldre aquest crim abans que l’assassí misteriós torni a actuar. ¿Podrà Trudeau resoldre aquest complicat cas?

Investigacions i retrobaments

Notícies relacionades

La investigació policial teixeix la història de ‘The Wall’ mentre indaguem en el tèrbol passat dels personatges. La sèrie mostra la difícil relació entre la investigadora Trudeau i la seva filla Sophie, a qui no ha vist des de fa anys i amb qui es troba per casualitat. A més, els possibles sospitosos amaguen secrets foscos. D’una manera o d’una altra, tots coneixien la víctima.

‘The Wall’ és una sèrie d’èxit que desenvolupa un sol cas en els vuit episodis. Sent una de les sorpreses de l’actual temporada televisiva al Canadà, ja ha sigut renovada per una segona temporada.

Temes:

Assassinats