Christian Gálvez munta una productora per crear concursos

Mediaset España incorpora la nova productora Fénix Media Audiovisual, a Mediterráneo Mediaset España Group per desenvolupar formats d'entreteniment

christian-galvez

christian-galvez

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El tàndem Pasapalabra, format per Christian Gálvez, expresentador del mític concurs que va aconseguir un gran èxit a Tele 5, i Rafa Guardiola, el seu exdirector, torna a unir-se a Mediaset España per emprendre una nova etapa amb Olga Flórez: la societat Fénix Media Audiovisual, a fi d’abordar nous projectes enfocats principalment al desenvolupament de concursos i espais de divulgació i entreteniment, tant per a la seva emissió en els canals de Mediaset España com per a altres operadors, distribuïts a través de Mediterráneo Mediaset España Group.

Christian Gálvez, que recentment ha renovat el seu contracte de llarga durada amb Mediaset España, va començar la seva relació amb el grup el 2005. Actualment està al capdavant del concurs El tiróni combina la seva faceta de presentador de televisió amb la d’escriptor i investigador, principalment de l’època renaixentista. Durant la seva trajectòria televisiva ha rebut alguns dels guardons més importants del sector com el premi Ondas (2008), el premi Protagonistas (2010), una Antena d’Or (2011) i diversos premis TP d’Or.

Nova etapa per a Gálvez

Notícies relacionades

Rafa Guardiola ha sigut director de Pasapalabrai va conduir el format a l’èxit diari fins al seu acabament a Tele 5 a finals del 2019. Exdirector de Xanela Producciones, l’any passat va ser guardonat amb el premi Talent 2019 a la seva trajectòria professional.

Olga Flórez ha sigut directora de programes d’entreteniment de Mediaset España des del 2008 fins a l’any passat. La seva trajectòria professional en televisió està íntimament lligada a Tele 5 des del naixement del canal el 1990, com a directora dels concursos Quién quiere ser millonarioLa ruleta de la fortuna o La quinta esfera, entre d’altres, i com a productora executiva de Pasapalabra Allá tu. Recentment ha posat en marxa a RTVE El cazador.