AUDIÈNCIES A CATALUNYA

TV-3, líder per 31è mes consecutiu

La cadena pública obté el rècord històric de lideratge ininterromput, amb una quota del 15,1%, a 3,7 punts de Tele 5 i 5,8 d'A-3 TV

Els informatius són els més vistos en totes les seves edicions i 'Com si fos ahir', 'Cuines' i 'Zona zàping' han aconseguit el seu rècord de temporada.

ialvarez49037283 television com si fos ahir190712161835

ialvarez49037283 television com si fos ahir190712161835

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

TV-3 ha començat l’any com va acabar el passat: amb un rècord històric de lideratge ininterromput a Catalunya. Al febrer ha sigut líder per 31è mes consecutiu, amb una quota del 15,1%, a 3,7% punts de la cadena classificada en segon lloc (Tele 5)  i a 5,8 punts de la tercera (Antena 3), segons dades de Kantar. A més, continua produint-se tant en la franja del dia com en el ‘prime time’.

La cadena pública autonòmica ha sigut la més vista 24 dels 29 dies del mes de febrer i també ha liderat el rànquing de programes en dues ocasions. De fet, 12 dels 15 programes més vistos del rànquing són de la cadena. Així mateix, els informatius són líders en totes les seves edicions, amb uns resultats excel·lents, i es manté a la capçalera del rànquing qualitatiu, amb un índex del 8,6%, així com en imparcialitat i credibilitat.

Rècords de temporada

Notícies relacionades

Recents estrenes com la sèrie de true crime Crims i la minisèrie La fossaan tingut també bons resultats, mentre que programes ja consolidats com Com si fos ahir, Cuines i Com si fos ahir, CuinesZona zàping També han obtingut grans resultats l’espai de documentals Sense ficció, amb el segon més vist de la temporadaSense ficció, (el reportatge titulat Passeig de Gràcia: l’escenari burgès), i Tot és mou ha aconseguit el quart millor resultat de la temporada.Tot és mou

TV-3 és la cadena més valorada qualitativament, amb un 8,5. Quant a les audiències digitals, el portal de la CCMA i el 324.cat han fet el seu millor febrer. Així mateix, Com si fos ahir Crims i l’espai informatiu per a nens InfoK ha aconseguit rècord.