ANHELAT RETROBAMENT

Les estrelles de 'Friends', molt a prop de reunir-se en un especial de HBO Max

Serà una retrospectiva amb entrevistes per la qual Aniston, Cox, Kudrow, Schwimmer, LeBlanc i Perry cobraran entre 2 i 3,7 milions d'euros

49899286 59

49899286 59

2
Es llegeix en minuts
Efe

Les sis estrelles de ‘Friends’, una de les comèdies més populars de la història de la televisió, són molt a prop d’aconseguir un acord per reunir-se en un especial per a la plataforma digital HBO Max, ha informat aquest divendres el mitjà especialitzat Deadline.

Tot i que els milions de fans de ‘Friends’ han sospirat durant anys per nous capítols de la sèrie, aquesta reunió especial no seria un episodi de ficció com a tal sinó, més aviat, un programa estil «retrospectiva» amb entrevistes amb el repartiment, tal com l’ha descrit aquest divendres ‘The Wall Street Journal’.

Al novembre, ‘The Hollywood Reporter’ havia avançat que hi havia un projecte en marxa en aquest sentit, tot i que en aquell moment aquest portal va assenyalar que les negociacions encara es trobaven fent els seus primers passos.

Aquest especial seria una carta de presentació de luxe per a HBO Max, el nou servei de ‘streaming’ de WarnerMedia i que tindrà els drets d’emissió de ‘Friends’ després d’abandonar Netflix.

A partir de maig

Està previst que HBO Max, una nova proposta per al cada vegada més competitiu món del ‘streaming’, comenci la seva etapa el maig d’aquest any.

‘Deadline’ assegura que cadascun dels sis protagonistes de ‘Friends’ rebria entre 2,7 i 3,6 milions de dòlars per aparèixer en aquest espai, mentre que ‘The Wall Street Journal’ va situar la xifra entre els 2,25 i els 2,5 milions per cap.

«Venen grans notícies...», va escriure l’actor Matthew Perry a Twitter aquesta setmana sense donar més detalls.

Història de la tele

‘Friends’, que es va estrenar el 22 de setembre de 1994, va tancar el 2004 10 temporades d’èxits després de 236 episodis en antena protagonitzats per Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer.

Però la comèdia continua sent un fenomen per a incomptables aficionats de tot el món que encara estan disposats a veure, una vegada i una altra en reposicions o plataformes digitals, les històries a Nova York de Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross.

Notícies relacionades

A finals del 2018 es va estendre el rumor que ‘Friends’ sortiria del catàleg de Netflix, però poc després la plataforma va confirmar que seguiria en la seva oferta almenys durant el 2019.

Llavors ‘The New York Times’ va assegurar que Netflix va pagar cent milions de dòlars a Warner per conservar-la durant aquest any.

Temes:

HBO