A L'OCTUBRE

Veurem créixer Baby Yoda a la segona temporada de 'The Mandalorian'

Disney estudia gravar nous 'spin-offs' d'alguns personatges de la sèrie, inclòs el petit personatge verd

The Child, better known to audiences as Baby Yoda, is seen in an undated still image from the Disney+ series The Mandalorian provided to Reuters February 5, 2020.   Disney+/Handout via REUTERS       NO RESALES. NO ARCHIVES. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY.

The Child, better known to audiences as Baby Yoda, is seen in an undated still image from the Disney+ series The Mandalorian provided to Reuters February 5, 2020. Disney+/Handout via REUTERS NO RESALES. NO ARCHIVES. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. / DISNEY+ (X80001)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Disney vol capitalitzar l’èxit de Baby Yoda, el petit personatge ‘revelació’ de ‘The Mandalorian’, la sèrie sobre l’univers d’Star Wars amb què va començar la plataforma Disney+, la segona temporada del qual arribarà a partir d’octubre. Els fans del petit personatge de color verd i grans ulls que s’ha convertit en tot un fenomen el podran continuar veient en nous episodis, i, a més, pot ser que fins i tot tingui el seu propi ‘spin-off’, tal com ha avançat en una conferència sobre el balanç del quart trimestre de la companyia Bob Iger, el CEO del gegant de l’entreteniment. 

Per a Star Wars, «la prioritat està a la televisió durant els pròxims anys», ha remarcat el cap de Disney.

‘The Mandalorian’ narra la història d’un misteriós caçarecompenses interpretat per Pedro Pascal (‘Joc de trons’, ‘Narcos’) que deambula per una galàxia sense llei a la recerca d’algun treball mercenari. En la primera temporada va establir un estret vincle amb una petita i adorable criatura que ràpidament va ser anomenada Baby Yoda pels fanàtics d’Star Wars.

Pròxim marxandatge

Notícies relacionades

«Seria negligent per la meva part si no tingués en compte l’èxit de cert personatge de The Mandalorian que ha sorprès el món sencer», va explicar Iger als seus inversors. «Sabem que hi ha una gran expectativa per la gran varietat de productes de marxandatge de Baby Yoda que arribaran en els pròxims mesos [a partir de maig]», va recordar l’executiu.

L’anunci de la segona temporada de ‘The Mandalorian’ arriba abans que el desembarcament a Espanya de Disney+, que s’espera per al 24 de març. La plataforma de ‘streaming’ de Disney es va posar a caminar l’octubre passat als Estats Units, el Canadà i els Països Baixos.

Temes:

Star Wars Disney