ATAC EN DIRECTE

Una periodista de La Sexta, envoltada d'excrements de burro al Camp Nou

La reportera Mireia Germán explica l'atac que ha patit per part d'un grup d'extremistes de Lliris de Foc

mireia

mireia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Fastigós». Així ha qualificat Mamen Mendizábal l’acció duta a terme pels independentistes radicals Lliris de Foc, un dels grups més extrems de l’independentisme català. La periodista Mireia Germán, de La Sexta, ha sigut envoltada d’excrements mentre realitzava un directe als voltants del Camp Nou.

«El que us intentava explicar és que era aquí, als voltants, per contar que la gent s’estava dirigint a l’estadi de manera pacífica i ha vingut una persona a posarexcrements al meu voltant. M’ha especificat que eren de burro [...]. Els Mossos estaven pendents per si havien d’actuar i han vingut uns companys d’una televisió a parlar per intentar deixar-nos fer la nostra feina», ha assegurat la reportera, entre crits de «Llibertat presos polítics» i «¡Premsa espanyola, manipuladora!».

Lliris de Foc «volia aprofitar per incendiar el clàssic. Són la branca més radical i violenta de l’independentisme. Són 800 a Twitter», informa Luis Rendueles.

Notícies relacionades

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha demanat, a través del seu compte de Twitter, «respecte per la feina dels periodistes» i ha denunciat que «no hi ha justificació possible que impedeixi informar lliurement, es tracti del mitjà que sigui».