S'ESTRENARÀ A LA PRIMAVERA

Primer tràiler del nou 'spin-off' de 'The walking dead'

La tercera sèrie d'AMC sobre l'univers zombi estarà protagonitzada per un grup d'adolescents i es desenvoluparà 10 anys després de l'Apocalipsi

walkingdead

walkingdead

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou ‘spin-off’ de ‘The Walking Dead’ encara no té ni títol ni data d’estrena, però ja té el seu primer tràiler. La nova sèrie de la cadena AMC es desenvolupa en el mateix univers de personatges que la ‘mare’ de la saga, la novena temporada de la qual va acabar el passat 31 de març, i del seu primer ‘spin-off’, ‘'Fear the Walking Dead’, que ja ha renovat per a una sisena temporada. 

Pel que es pot veure en el vídeo, la sèrie estarà protagonitzada per un grup d’adolescents i es desenvoluparà una dècada després de l’Apocalipsi.

Segons ha explicat el cocreador de la sèrie Scott Gimple a ‘The Hollywood Reporter’, la nova entrega explorarà com els joves protagonistes que han passat tota la vida sans i estalvis dels caminants hauran d’enfrontar-se per primera vegada a una realitat d’allò més sinistra.

Un nou món

«Han crescut en l’apocalipsi. Són conscients dels caminants, però no hi han interactuat. Han estat vivint més enllà de les parets, i això fa que qualsevol viatge que hagin de fer sigui increïblement perillós (...) Però hauran de deixar aquest lloc segur i lluitar per la supervivència», va avançar Gimple a l’escenari del Comic Con de Nova York, que va afegir que la nova sèrie presentarà «un món nou».

Notícies relacionades

La nova entrega, l’estrena de la qual està prevista per a una data indeterminada de la pròxima primavera, estarà protagonitzada per Aliyah Roberts, Annet Mahendru, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston Nico Tortarella.

Encara no està clar si algun personatge de l’original ‘The Walking Dead’ o de ‘Fear the Walking Dead’ tindrà un paper en aquest nou ‘spin-off’. Gimple va suggerir que un encreuament entre la nova sèrie i les ja existents «no només és probable, sinó que és inevitable».