El repartiment de 'Joc de trons' presentarà a la gala dels Emmy

zentauroepp48399868 mas periodico juego de tronos190530193049

zentauroepp48399868 mas periodico juego de tronos190530193049

1
Es llegeix en minuts

El repartiment de la sèrie ‘Joc de trons’ participarà en la presentació de la pròxima gala dels Emmy, els premis més importants de la indústria televisiva, la qual, igual que els Oscars d’aquest any, no comptarà amb un únic conductor i repartirà aquesta tasca entre diverses estrelles, ha anunciat avui l’organització de la cerimònia.

Alfie Allen, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Carice van Houten, Nikolaj Coster-Waldau i Maisie Williams seran les cares de ‘Joc de trons’ que participaran a la gala.

A més dels intèrprets de la popular sèrie d’HBO, també hi faran de presentadors els nominats Stephen Colbert, Viola Davis, Michael Douglas, Jimmy Kimmel, Seth Meyers i Billy Porter.

També s’hi afegiran Angela Bassett, Taraji P. Henson, Terrence Howard, Peter Krause, Naomi Watts i Zendaya

La cadena Fox, que transmetrà la gala el 22 de setembre, havia confirmat anteriorment en un esdeveniment de l’Associació de Crítics de Televisió (TCA, en les sigles anglès) que aquests guardons no tindran un mestre de cerimònies.

Els Emmy, que al llarg de la seva història han celebrat diverses gales sense presentador, seguiran aquest any els passos dels Oscars, uns guardons que per a la seva 91ena edició no van tenir mestre de cerimònies després que l’elegit inicialment per conduir l’esdeveniment, Kevin Hart, renunciés al lloc per uns antics tuits homòfobs.

«Si tens un presentador i un número d’obertura, això són quinze minuts que no pots utilitzar per homenatjar els programes i les sèries», ha dit el conseller delegat de Fox Entertainment, Charlie Collier.

Amb 32 nominacions, ‘Joc de trons’, que aquest any es va acomiadar dels espectadors, parteix com a favorita per als Emmy del 2019.

Notícies relacionades

La producció de fantasia èpica d’HBO és la sèrie més premiada de la història d’aquests reconeixements amb 47 estatuetes.

Després de ‘Joc de trons’ es van situar com les més nominades ‘La maravillosa Sra. Maisel’, que compta amb 20 candidatures; i la sèrie limitada ‘Chernobyl’, que en va aconseguir 19.