ESTRENA DIVENDRES, 13

Amazon Prime Video mostra 'El corazón de Sergio Ramos'

El futbolista protagonitza la docusèrie de vuit capítols en la qual la càmera segueix la seva vida al costat de la seva dona, Pilar Rubio, i els seus fills i amics, i liderant els seus companys del Reial Madrid

ialvarez49815258 televisi n   prime video   el coraz n de sergio ramos   estr190911180730

ialvarez49815258 televisi n prime video el coraz n de sergio ramos estr190911180730

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Amazon Prime Video estrena aquest divendres, 13, a més de 200 països i territoris, la docusèrie ‘El corazón de Sergio Ramos’, que mostra la vida professional, personal i familiar del capità del Reial Madrid, en la qual s’inclouen imatges inèdites. Així, en els vuit capítols de mitja hora de durada de què es compon, es veurà Ramos liderant els seus companys d’equip en moments difícils, però també es veurà el seu dia a dia amb la seva família i amics. I reflectirà el seu llegat, des dels seus inicis a Sevilla fins al seu lideratge a la Selecció espanyola i al Reial Madrid.

El capità saluda els seguidors del Reial Madrid. / AMAZON PRIME VÍDEO

El motiu que va portar Ramos a acceptar protagonitzar el documental, una producció de Love Productions USA amb la producció executiva de Richard McKerrow, Kevin Bartel i Lety Quintanar, va ser mostrar «un contingut diferent per tenir una opinió més àmplia» de la seva figura, segons va declarar en la presentació del treball audiovisudal, que es va celebrar dimarts a l’Auditori del Museu Reina Sofia. I és que al llarg de la seva carrera el jugador ha sigut tan admirat com a objecte de mems.

Les seves passions

Notícies relacionades

«Soc un nen de barri, de Camas, amb molta il·lusió, i he treballat per aconseguir un somni. Per això aquest documental, si serveix d’ajuda per a qualsevol nen que tingui un somni, ja haurà valgut la pena», va confessar el jugador. La càmera ha seguit Ramos en la intimitat, amb la seva dona, la presentadora i col·laboradora d’‘El hormiguero’ Pilar Rubio, la presentadora i col·laboradora d’‘El hormiguero’ Pilar Rubio,i els seus tres fills, per mostrar la seva faceta familar. Però també es donaran a conèixer algunes de les seves passions, a part del futbol, és clar: la música i els cavalls.

Imatge de Sergio Ramos de petit, que apareix al documental. / AMAZON PRIME VIDEO

El futbolista només va lamentar que part del rodatge s’hagués produït al final de la passada temporada, quan l’equip va viure el difícil moment de ser eliminat de la Lliga de Campions a vuitens de final. «El documental també parla que no tot és perfecte, no tot surt bé, i aquesta és la realitat de les coses», va admetre.  I va afegir: «La idea és que siguem socis uns quants anys perquè també m’agradaria que la meva història es pogués explicar guanyant». Una cosa que es podria produir, ja que en principi la docusèrie tindrà més temporades, tot i que es desconeix quan se’n rodaran més capítols. «El futur es veurà i dependrà de l’acceptació», va assenyalar.