BASAT EN UN LLIBRE

Jeff Bridges fitxa per la cadena FX

El veterà actor protagonitzarà 'El caballero y la pistola', sèrie sobre un oficial retirat de la CIA

zentauroepp49217262 files  in this file photo taken on january 06  2019 us actor190726114940

zentauroepp49217262 files in this file photo taken on january 06 2019 us actor190726114940 / VALERIE MACON

1
Es llegeix en minuts

L’oscaritzat actor Jeff Bridges s’afegeix a la petita pantalla per protagonitzar 'El caballero y su pistola', nova sèrie de la cadena FX que es basarà en un llibre homònim de l’escriptor Thomas Perry, sobre un oficial retirat de la CIA.

La cadena, propietat de Disney, ha encarregat el rodatge de la primera temporada de la sèrie, que començarà aquesta tardor, sense un episodi pilot a tall de prova després de veure el guió proposat.

Tot i que no és el primer, aquest serà el primer paper destacat a la televisió per a Bridges (Los Angeles, 1949), nominat als premis Oscar en set ocasions i guanyador de la preuada estatueta a millor actor pel seu paper a la pel·lícula 'Corazón rebelde’, el 2009.'Corazón rebelde’, 

Bridges s’afegeix a la televisió després d’una llarga carrera cinematogràfica que inclou 'El gran Lebowski', 'Tron', 'Kingsman: Servicio secreto’ i 'Corazón rebelde’, amb la qual a més de l’Oscar també va aconseguir un Globus d’Or com a actor principal.

L’intèrpret encarnarà Dan Chase, un antic oficial de la CIA que des que es va retirar dues dècades enrere s’ha mantingut fora del radar i la influència de l’agència d’intel·ligència nord-americana. No obstant, la història arrenca quan, després de ser víctima d’un intent d’assassinat, l’exoficial s’adonarà que s’ha de reconciliar amb el passat i els seus assumptes pendents per poder assegurar el seu futur.

Notícies relacionades

"Jeff Bridges és un actor icònic, extraordinari i tenir-lo com a protagonista d’aquesta producció marca un moment increïble per a FX", va dir el president de continguts de FX, Nick Grad, en el comunicat amb què va anunciar el fitxatge. També estem contents de treballar amb Warren Littlefield, amb qui hem tingut una associació fantàstica a ‘Fargo’'".‘Fargo’

‘El caballero y la pistola’ es va publicar el 2017 i va ser escrit pel novel·lista Thomas Perry, que a més ha treballat com a guionista i productor en diverses sèries, com 'Simon & Simon' i 'Start Trek: The next generation’.