AMB NAOMI WATTS

La preqüela de 'Joc de trons' satisfà a HBO

El primer episodi de la nova producció de la plataforma s'ha acabat de rodar a Belfast

zentauroepp49203797 hbo president of programming casey bloys speaks at the hbo p190725101415

zentauroepp49203797 hbo president of programming casey bloys speaks at the hbo p190725101415 / Danny Moloshok

2
Es llegeix en minuts

La preqüela de 'Joc de trons’ va vent en popa. El primer episodi de la possible sèrie de produccions basades en la històrica sèrie d’HBO acaba de completar el seu rodatge a Belfast (Irlanda del Nord), i els resultats han satisfet els executius de la cadena nord-americana, segons ha reconegut aquest dimecres, 24 de juliol, un alt executiu d’AT&T.

Ara, els responsables d’HBO han d’examinar minuciosament el resultat d’aquest episodi pilot, abans de decidir si n’aproven una temporada completa. Però Casey Bloys, president de programació en la multinacional AT&T (propietària de la plataforma), s’ha mostrat optimista sobre el que ha vist fins ara.

"Es veu realment bé. L’elenc és increïble", va contestar Bloys als periodistes durant la seva intervenció e el Television Critics Association Summer Press Tour, a Beverly Hills (Califòrnia), on les productores presenten als mitjans de comunicació especialitzats les seves apostes per a la nova temporada audiovisual.

Després del final el maig de 'Joc de trons’, amb vuit exitoses temporades, molts seguidors d’aquesta sèrie esperen tornar al món fictici de Westeros, creat perl’escriptor  George R.R. Martin, amb noves versions. George R.R. Martin

'Joc de trons’  va ser la joia de la corona d’HBO tots els anys que ha estat en antena, tot i que la seva última temporada ha provocat una certa controvèrsiacontrovèrsia: tant els fans com la crítica especialitzada van considerar que hi va haver incoherències en la trama, assenyalant especialment el tracte argumental que van rebre alguns dels personatges principals. Aquest és el motiu pel qual al voltantd’1,7 milions de persones van firmar una petició a internet perquè es refés la temporada final.

Malgrat la polèmica, 'Joc de trons’ ha tornat a arrasar amb el nombre de candidatures aconseguides per als pròxims premis Emmy, amb 32 nominacions.

Bloys ha assegurat que aquesta polèmica a les xarxes no ha influït en el plantejament que es tenia sobre la preqüela, que protagonitza Naomi Watts i se situa milers d’anys abans de la trama de 'Joc de trons’.

Notícies relacionades

Per a l’alt directiu de l’AT&T, la reacció dels seguidors de la sèrie exigint una nova versió del final demostra "el gran entusisame i la passió que ha provocat un gran espectacle com és 'Joc de trons’", però va assegurar que "no és una cosa que considerem seriosament".

"Hi ha molt, molt pocs problemes per tenir una sèrie molt popular –va explicar Bloys. I un d’ells és que, quan planteges el seu final, molts seguidors tenen la seva pròpia opinió sobre com hauria d’acabar".

Temes:

HBO Joc de trons