Disney Channel, de dol per la mort de Cameron Boyce

El canal suspèn la 'premier' de 'Los descendientes 3', pel·lícula que protagonitzava el malaguanyat actor

boyce

boyce

1
Es llegeix en minuts

Després de la insperada mort del jove actor Cameron Boyce el 7 de juliol, Disney ha pres la decisió de cancel·lar la ‘premier’ de  'Los descendientes', pel·lícula en la qual va participar l’intèrpret i que està previst que estreni el canal Disney Channel.

Segons la revista especialitzada 'TV Guide', la companyia també farà una donació al Proyecte Thirst, "una organització filantròpica amb la qual Cameron estava profundament compromès", segons un comunicat de premsa de la 'major'

L’estrena de 'Los descendientes 3' estava prevista per al pròxim dilluns, 22 de juliol, però la cadena ha retardat el llançament adivendres, 2 d’agost, i el film estarà dedicat a la memòria de Boyce.

En la trilogia, Boyce interpretava el Carlos, elfill de la Cruella de Vil, que abandona l’Illa dels Perduts on viuen tots els dolents i els seus fills, per començar a anar a l’escola i intentar convertir-se en una millor persona. Després de la mort de Boyce, Disney Channel no s’ha pronunciat sobre què passarà amb la saga ni si hi haurà més entregues en el futur.

Notícies relacionades

Boyce va morir diumenge passat, 7 de juliol, a Los Angeles. El jove va començar la seva carrera en el món de la interpretació als 9 anys, i dos anys més tard va protagonitzar juntament amb Adam Sandler   la comèdia 'Nens grans’.Però el seu salt a la fama va arribar amb la sèrie 'Jessie', on interpretava el personatge de Luke Ross. Aquesta sèrie de Disney Channel va tenir quatre temporades i després Boyce es va unir a la franquícia de 'Los descendientes’.

Aquesta setmana s’han aclarit les causes de la seva mort, i es va revelar que l’actor va morir a l’edat de 20 anys a causa d’unatac d’epilèpsia mentre dormia.