Anar al contingut

DEL 31 D'AGOST AL 15 DE SETEMBRE

El Mundial de bàsquet tindrà 200 blocs publicitaris i 400 espots

Mediaset presenta la seva oferta comercial per al campionat a la Xina, que s'emetrà principalment a través del canal Cuatro

El Mundial de bàsquet tindrà 200 blocs publicitaris i 400 espots

Marcel Guinot

La Copa del Món FIBA 2019, que enfrontarà 32 seleccions a la Xina –entre elles, la d’Espanya–, del 31 d’agost al 15 de setembre, inclourà més de 200 blocs publicitaris amb capacitat per acollir més de 400 espots, segons ha anunciat Mediaset Espanya en una trobada celebrada aquest dimarts, 9 de juliol, amb anunciants i agències de mitjans.

Segons l’oferta de l’empresa audiovisual propietària de Tele 5 i Cuatro, aquesta oferta vinculada als 92 partits que integraran el Mundial, a través de les seves emissions en la televisió lineal (TDT) i en suports digitals (internet).

En la seva oferta hi destaquen els denominats blocs 'Golden spot’, que són els que hi haurà just abans del salt inicial i en els temps morts d’un minut. Aquests blocs tenen capacitat màxima d’un espot de 30 segons.

També hi ha els 'HQ', blocs de dos minuts situats entre el primer i segon quart i el tercer i últim quart, i al final de cada partit. Aquesta categoria té una capacitat màxima de quatre espots per tall.

L’oferta multimèdia de Mediaset per al Mundial també permetrà als anunciants la vinculació total a l’esdeveniment en les seves emissions lineals i digitals a través de dues opcions diferents. D’una banda, el patrocini ofereix presència en els 26 partits més destacats del torneig, que s’emetran a Cuatro i Cuatro.com, i en els 92 enfrontaments que emetrà Mitele.es, Cuatro.com i l’'app' de Deportes Cuatro.

A Cuatro i Cuatro.com

Durant les dues rondes de les quals consta la fase de grups, que es jugarà del 31 d’agost al 9 de setembre, Mediaset emetrà dos partits principals de cada jornada al canal Cuatro i a Cuatro.com, mentre els sis partits restants de cada dia estaran disponibles a Mitele.es i a l’'app' de Deportes Cuatro (en directe i a la carta).

Després d’aquesta primera fase, Cuatro i Cuatro.com oferiran almenys dos partits de quarts de final, les dues semifinals, la lluita per la medalla de bronze i la gran final, que es jugarà, el 15 de setembre a Pequín.

A més, durant el pròxim mes d’agost, Cuatro emetrà set partits d’Espanya preparatoris per a la cita de la Xina, inclòs un duel contra la selecció dels EUA.