BAIXA ANUNCIADA

Isabel Pantoja abandona 'Supervivientes'

La tonadillera ha hagut de deixar l'exitós 'reality show' de Tele 5 per problemes de salut

isabel-pantoja

isabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts

El que ja es va començar a anunciar a finals de la setmana passada, es va confirmar aquest diumenge 7 de juliol: la cantant Isabel Pantoja s’ha vist obligada a abandonar definitivament 'Supervivientes', una vegada l’organització del programa li ha comunicat que "per motius de salut" ha de tornar a Espanya per ser tractada adequadament.

Aquest adeu, que deixa el conegut concurs de la cadena de Mediaset sense el seu principal valor –almenys en índexs d’audiència–, s’ha fet públic, com no podia ser de cap altra manera, durant l’emissió dominical del xou, una edició que s’emet en 'prime time' i que, després dels avisos de Tele 5 del delicat estat de salut de la tonadillera, l’expectació era màxima: va aconseguir un 24,1% de quota de pantalla amb una mitjana de 2.645.000 teleespectadors.

Així, Jordi González, encarregat de dirigir el ‘Conexión Honduras’ dominical, ha sigut qui ha donat la notícia en directe a la tonadillera, apartada del grup des de dijous passat per una "descompensació d’alguns valors" reflectits en una analítica que li van realitzar al sentir-se indisposada.

Aquesta descompensació, ha explicat González, s’ha produït per un "trastorn alimentari", provocat per les tremendes carències que es pateixen en aquest tipus de programes de supervivència.

I, com que en 72 hores els valors encara continuaven alts, l’organització, segons recomanació dels metges, ha hagut de prendre la decisió de treure-la de l’illa, ja que aquests problemes de salut són "incompatibles" amb la seva aventura a Hondures.

Notícies relacionades

En les pròximes hores, Isabel Pantoja tornarà a Espanya per ser sotmesa a un tractament específic que ajudi a regular els ressenyats problemes d’alimentació.

A causa d’aquest abandonament obligat, les nominacions d’aquesta setmana queden en duel entre Fabio i Mónica Hoyosque, junt amb Albert, Omar i Mahi, són els cinc concursants que queden encara amb opcions de guanyar un 'reality' que va començar a finals d’abril i que ja es troba en la recta final.