AQUEST DISSABTE, A 'TELETODO'

Jordi Hurtado, de 'Saber y ganar' a 'Saber i guanyar'

El presentador del longeu i exitós concurs de La 2 es passa la setmana del 8 al 12 de juliol a TVE-1 i al català, i així ho explica en una entrevista en què repassa les fites de la televisió

ialvarez48902420 portada del teletodo del 6 al 12 de julio jordi hurtado190702202617

ialvarez48902420 portada del teletodo del 6 al 12 de julio jordi hurtado190702202617

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Jordi Hurtado es passa a TVE-1 i al català. Però només durant una setmana, del 8 al 12 de juliol. Serà un especial per commemorar el 60è aniversari de TVE-Catalunya, així que no li agafeu el gust. Sobretot perquè no arribarien per fer-ne una doble versió ni físicament ni pressupostàriament. “No podríem gravar més dies. A part de la qüestió econòmica [...], gairebé no tindríem vida”, confessa el presentador del concurs dona l’abast a ‘Teletodo’.

Jordi Hurtado. /  RTVE

Hurtado diu també, en l’entrevista que ofereix la revista dels dissabtes, que se sent orgullós que el seu programa sigui una pedrera per a altres cadenes: “Quan sopo, veig els concursants de ‘¡Boom!’ i ‘Pasapalabra’ i penso: ‘Aquest és meu’. Realment, 'Saber y ganar' és una gran pedrera”.

El ‘pioner’ Jesús Gil

Notícies relacionades

El suplement també informa sobre l’estrena d’ ‘El pionero’, sèrie documental d’HBO que en quatre episodis repassa la controvertida figura de Jesús Gil; també s’estrenarà un documental a Netflix sobre el grup infantil Parchís, i una nova temporada de ‘Crimen en el paraíso’ de Cosmo. I a la secció d’Esport es destaca l’inici del Tour de França, que retransmet Teledeporte, i el GP d’Alemanya de Motociclisme.

‘Teletodo’ ofereix també la programació de les principals cadenes i les sipnosis de les pel·lícules i sèries més destacades.