plataforma de 'streaming'

Netflix puja a partir d'avui les seves tarifes a Espanya

El pla estàndard augmenta un euro i el prèmium, dos, mentre que el bàsic es manté

zentauroepp46572406 file photo  the netflix logo is seen on their office in holl190412120125

zentauroepp46572406 file photo the netflix logo is seen on their office in holl190412120125 / Lucy Nicholson

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Netflix augmenta les seves tarifes a Espanya a partir d’avui. La companyia de continguts en 'streaming' apuja entre un 9% i un 14% el seu preu, en funció del pla triat per l’usuari.

D’aquesta forma, la tarifa estàndard (que ofereix contingut en HD i permet connectar-se a dos dispositius simultàniament) incrementa un euro i passa de 10,99 a 11,99 euros mensuals, mentre que el preu del pla prèmium (amb qualitat Ultra HD i que estén el servei a quatre dispositius) augmenta dos euros, que passa de 13,99 a 15,99 euros.

El que es manté igual és el preu del pla bàsic, que continuarà amb una tarifa de 7,99 euros.

Notícies relacionades

Aquest augment de preus a Espanya es produeix després dels increments aplicats als Estats Units a començaments d’any i en altres països com Alemanya, Àustria i Suïssa.

Notificació als usuaris

Els nous subscriptors de Netflix pagaran ja aquestes noves tarifes, mentre que els abonats que ja estaven subscrits a la plataforma de sèries, pel·lícules i documentals en 'streaming' haurien de rebre una notificació de l’augment dels preus tant per correu electrònic com a través de l’aplicació de Netflix en els 30 dies anteriors a la pujada de la seva tarifa, depenent del seu cicle de facturació.

Temes:

Netflix