transmissió esportiva

Roland Garros serà gratis a partir de les semifinals si hi ha un espanyol

DMax emetria en obert el desenllaç del prestigiós torneig de tennis, com ja ha fet en edicions anteriors

zentauroepp48295640 defending champions spain s rafael nadal  left  and romania 190524124856

zentauroepp48295640 defending champions spain s rafael nadal left and romania 190524124856 / Michel Euler

2
Es llegeix en minuts

Com ja ve sent habitual des del2014, el canal DMax oferirà en obert les finals individuals, femenina i masculina, de Roland Garros (que es jugaran els pròxims 8 i 9 de juny, respectivament), així com les semifinals de les dues categories en les quals hi hagi participació espanyola. Rafa Nadal, que podria aconseguir el seu 12è títol en el prestigiós torneig de tennis, i Garbiñe Muguruza, que busca el seu segon títol a París, se situen com les principals cartes espanyoles d’aquesta edició.

Nadal arriba a París en plena forma després de guanyar el número u del món, Novak Djokovic, al Masters 1000 de Roma. Masters 1000 de Roma.En el quadro femení, Muguruza se situa com la principal carta espanyola i espera recuperar la regularitat que l’ha situat entre les grans del circuit i repetir el triomf aconseguit a París el 2016.

DMax ha aconseguit els millors resultats d’audiència de la seva història amb Roland Garros. Així, el rècord absolut el té la gran final entre Nadal i Djokovic el 2014, i el postpartit, que va incloure l’emissió de la cerimònia d'entrega de la novena copa de campió al tennista manacorí. En aquesta retransmissió, DMax va reunir davant la pantalla una mitjana de 2,1 milions d’espectadors, assolint pics de 'share' pròxims al 22%. 

Un rècord seguit molt de prop per la retransmissió de la final masculina de l'edició passada de Roland Garros, que va culminar amb l’11a victòria de Nadal a París i que va arrasar en audiència: una mitjana de 1.759.000 d’espectadors (12,7%) amb el partit i 2.121.000 espectadors (15,7%) durant l’entrega de trofeus.

Notícies relacionades

Els drets de retransmissió en exclusiva de Roland Garros els té el canal esportiu de pagament Eurosport, Eurosportque 'cedeix' els drets per a Espanya a DMax. Això és possible per la senzilla raó que les dues televisions són propietat de la mateixa empresa audiovisual: Discovery, que aglutina més de cent canals en uns 180 països i emet en 33 idiomes.

Així, Eurosport, que s’autodenomina la casa del tennis, tornarà a oferir aquest anys una cobertura total de Roland Garros. Des de diumenge, 26 de maig, fins diumenge, 9 de juny, el torneig més important del món sobre terra batuda es veurà íntegrament en directe a Eurosport a través de tots els seus canals i plataformes digitals, sumant un total de més de 250 hores d’emissions en directe.