L'ÈXIT DE L''STREAMING'

'Vengadores: Endgame' s'estrenarà a la tele l'11 de desembre

La pel·lícula que està batent tots els rècords de recaptació serà la joia de la corona de la futura plataforma Disney+

vengadores-endgame

vengadores-endgame

1
Es llegeix en minuts

La pel·lícula de Marvel Studios 'Vengadores: Endgame', que ja ha superat en taquilla els 2.000 milions de dòlars de recaptació a tot el món i va camí de convertir-se en la producció més exitosa de la història del cine, ja té data d’estrena en televisió: l’11 de desembre, dimecres, aquest film passarà a ser la joia de la corona –i primer gran motor d’enganxament– de Disney+, la futura plataforma de televisió per 'streaming' de la casa de Mickey Mouse.streamingMickey Mouse.

La data d’estrena a internet de 'Vengadores: Endgame' l’ha fet pública la mateixa 'major' nord-americana en la presentació del primer semestre del seu exercici fiscal. També ha pronosticat que la seva futura plataforma a internet Disney+, que iniciarà les seves emissions als EUA el pròxim mes de novembre –a un preu de 6,99 dòlars mensuals– i que estarà orientada cap a una audiència familiar, aconsegueixi la rendibilitat l’any fiscal 2024.

Notícies relacionades

En aquest últim trimestre també es reflecteix la comprad’actius de cine i televisió de 21st Century Fox, la qual cosa permetrà a Disney un contingut de producció audiovisual més gran per a la seva plataforma.

Disney va tancar l’adquisició de Fox –que inclou títols tan populars com Els Simpson’Els Simpson’– per un total de 71.000 milions de dòlars, una inversió que no es reflectirà en els comptes de l’empresa de Burbanks fins al pròxim informe.

Temes:

Disney