11 ANYS AMB 'SALVADOS'

Évole renova amb La Sexta

El periodista català prepara un nou programa que emetrà la cadena del grup Atresmedia

jordi-evole

jordi-evole

1
Es llegeix en minuts

Jordi Évole ha renovat el seu contracte de col·laboració amb La Sexta, cadena privada en la qual ja està preparant un nou projecte audiovisual per al ‘prime time’, segons ha informat el grup Atresmedia.

El conegut periodista català, que porta 11 anys al capdavant de‘Salvados’,serà el pesentador del nou programa, coproduït per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Producciones del Barrio, d’Évole.

Segons han avançat des d’Atresmedia, en el nou programa, que encara no té títol definitiu, Évole se submergirà en “grans històries, de rellevància social, fent de l’entrevista la seva eina fonamental”.

Segueix ‘Salvados’

Notícies relacionades

La posada en marxa del nou projecte no sembla que hagi de significar la desaparició de ‘Salvados’, que actualment està a punt de tancar la temporada, tal com assenyala Atresmedia: “El lloat format de La Sexta continua com un dels espais de més audiència de la televisió i de més impacte entre els espectadors”.

També recorda que, el passat 31 de març, ‘Salvados’ va marcar “una fita amb la històrica entrevista al papa Francesc, papa Francesc‘scoop’ internacional que va arrasar en audiència seduint més de 4,1 milions d’espectadors (21% de quota) a laSexta, i es va convertir en el programa més vist de ‘Salvados’ des del  2015”.