PRÒXIMA ESTRENA

'Señoras del (H)AMPA' brilla a Cannes

La comèdia de Tele 5 ha sigut triada com la favorita dels compradors en el mercat de televisió de la localitat francesa

zentauroepp42335169 toni acosta  malena alterio  nuria herrero y mamen garc a pr181212162429

zentauroepp42335169 toni acosta malena alterio nuria herrero y mamen garc a pr181212162429

1
Es llegeix en minuts

La sèrie 'Señoras del (H)AMPA', produïda per Mediaset, va ser elegida aquest diumenge, 7 d’abril, a Cannes com la favorita dels compradors a la MIPDrama Summit, una cimera de compradors que es desenvolupa dins del mercat internacional de productes audiovisuals (MIPTV) que se celebra fins dijous a la localitat francesa.

"Felicitats a 'Señoras del (H)AMPA', de Mediaset España y W Producciones Mandarina ('Viajeros', 'Mi madre cocina mejor que la tuya'), ganadora del premio MIPDrama Buyers Coup de Coeur. Va ser seleccionada pels compradors com la favorita dins de les deu projectades aquesta tarda durant el MIPDrama Summit. ¡Un futur èxit!", va destacar a Twitter el compte oficial del mercat.

El premi Coup de Coeur és triat entre els 500 professionals de la indústria televisiva que participen en aquesta cimera, dins d’un dels principals mercats audiovisuals del món.

Aquesta ficció havia sigut seleccionada entre altres produccions de tot el món, tot i que en aquest cas una altra creació de Mediaset, 'Brigada Costa del Sol’,també estava entre les favorites.

La intenció del MIPDrama Summit és mostrar als treballadors de la indústria quines són les tendències en ficció així com exemples d’un possible èxit.

"Per a nosaltres és una alegria que ens hagin seleccionat per l’aposta que hem fet, d’una banda per una comèdia molt local en la seva temàtica i alhora molt global com a gènere perquè frega la comèdia negra, i per un policíac amb temes tan contemporanis com el narco o la lluita policial", va dir aquest diumenge a Efe Arantxa Écija, directora de ficcions de Mediaset.

Notícies relacionades

La sèrie, que encara no s’ha estrenat a Tele 5, està protagonitzada per la Mayte (Toni Acosta), la Lourdes (Malena Alterio), la Virginia (Nuria Herrero), l’Amparo (Mamen García) i l’Elvira (Marta Belenguer). La trama parteix d’"un gran accident" desencadenat per un robot de cuina que canvia les seves vides radicalment.

El MIPTV se celebra fins al pròxim dijous a la ciutat costanera de Cannes, que aquests dies també acull la segona edició del festival Canneseries, on competeix la ficció espanyola 'Déjate llevar', de Leticia Dolera, davant contra nou produccions internacionals més.