DESPRÉS DE L'ANEURISME

Jorge Javier Vázquez: "Treballar és el que em ve menys de gust"

El presentador afirma que aprofitarà la recuperació per anar al cine, llegir i passejar amb els seus gossos

lmmarco47399886 televisi n  el presentador jorge javier v zquez  foto de eur190322143445

lmmarco47399886 televisi n el presentador jorge javier v zquez foto de eur190322143445 / Europa Press 2019

1
Es llegeix en minuts

Una setmana després d’haver tingut un ictus, Jorge Javier Vázquez ho té claríssim: "La gent es pensa que estic desitjant anar a treballar, però és el que em ve menys de gust", afirma el conegut presentador català, que actualment està recuperant-se a casa seva envoltat dels seus.

Vázquez (Barcelona, 1970) va rebre l’alta hospitalària aquest divendres, 22 març, després d’estar ingressat una setmana per "un quadro d’hemorràgia subaracnoide d’origen aneurismàtic".

Passat l’ensurt inicial, el popular presentador de Tele 5 només pensa a recuperar-se i a reprendre la seva vida a poc a poc. Fins d’aquí a un mes, el presentador no tornarà a l’hospital per fer-se unes proves que marquin quan podrà reprendre la feina. Encara així, ell no està gens preocupat, ja que el que vol és estar tranquil per poder recuperar-se al 100%.

Notícies relacionades

"Ara aniré al cine, que em ve de gust veure la pel·lícula d’Almodóvar;Almodóvar passejaré amb els gossos, ja que no puc fer esport; llegiré; aniré a exposicions...” –afirma Vázquez en declaracions recollides per Europa Press–. No em plantejo gens si torno. Si és així, bé, i si no, doncs res; l’únic que sé és que tinc temps per pensar i saber què vull fer i què no vull fer. Si quan em facin la prova no puc presentar 'Supervivientes' doncs m’hauré de quedar a casa".

Jorge Javier Vázquez no es planteja tornar abans de la final de 'GH Dúo', ja que només vol estar bé. A més, el mateix presentador confirmava que havien hagut de cancel·lar les funcions de 'Grandes éxitos’, la seva producció teatralGrandes éxitos’: "Ara el que menys em plantejo és la tornada. Hem hagut de cancel·lar moltes funcions, és més complicat el teatre que un plató de televisió".

Una hemorràgia perillosa

"El principal risc que té una hemorràgia subaracnoide, que és el tipus d’ictus que va tenir Jorge Javier Vázquez, és la <strong>resagnia</strong>, que té una <strong>mortalitat d’</strong>un 50%", ha explicat el doctor <strong>Luis Ley Urzaiz,</strong> vicepresident de la Societat Espanyola de Neurocirurgia.