NOVA ESTRATÈGIA

Netflix elimina el primer mes gratuït

Els nous abonats a Espanya i Llatinoamèrica hauran de pagar la quota de la plataforma des del primer dia

zentauroepp47417044 file   in this friday  jan  17  2014  file photo  a person d190321124353

zentauroepp47417044 file in this friday jan 17 2014 file photo a person d190321124353 / Elise Amendola

1
Es llegeix en minuts

Dos mesos després d’anunciarl’augment de les seves tarifes als EUA i Llatinoamèrica, l’augment de les seves tarifes Netflix ha mogut fitxa a Espanya. De moment no ha apujat els preus, però sí que ha reestructurat la seva oferta de promoció per accedir als continguts de la plataforma, suprimint el primer mes de prova gratuït. Així, a partir d’ara tots els nous clients a Espanya de Netflix hauran de pagar des del primer mes de subscripció, tal com s’explica en la mateixa pàgina web de l’empresa de 'streaming'.

Notícies relacionades

Aquesta nova política de Netflix, que també s’aplica a Llatinoamèrica (excepte all Brasil), pot ser una manera d’intentar impedir una pràctica que sembla bastant habitual: una mateixa persona va encadenant mesos de gratuïtat a l’anar canviant les dades i el compte amb què es registra.   

Segons han explicat des de la mateixa empresa audiovisual, amb aquesta nova estratègia comercial estan provant "la disponibilitat i la durada d’una prova gratuïta per entendre millor el valor de Netflix per als consumidors". I precisen: "Generalment, aquestes proves varien en durada i per regió, i és possible que no siguin permanents”.

Temes:

Netflix