PROJECTE PER 'STREAMING'

Apple fitxa la 'capitana Marvel'

L'actriu Brie Larson protagonitzarà una nova sèrie sobre la CIA per a la plataforma de televisió del gegant tecnològic

zentauroepp47251786 new york  ny   march 06   brie larson attends the  captain m190307114625

zentauroepp47251786 new york ny march 06 brie larson attends the captain m190307114625 / Dia Dipasupil

1
Es llegeix en minuts

No per casualitat, Apple ha fet coincidir l’anunci del seu nou gran fitxatge, Brie Larson, per a la seva futura plataforma de televisió, amb l’estrena mundial aquest cap de setmana de la pel·lícula  'Captain Marvel', nova cinta de superherois de la Marvel que protagonitza l’actriu nord-americana

La futura sèrie televisiva del gegant tecnològic, de la qual Larson també serà productora executiva, versarà sobre la CIA. Concretament, i  segons han informat mitjans nord-americans, aquest projecte es basarà en 'Life Undercover: Coming of Age in the CIA', les memòries que publicarà a l’octubre Amaryllis Fox, i en les quals detallarà la seva experiència real com a integrant del’Agència Central d’Intel·ligència.

Megan Martin, que ha destacat pel seu treball en la sèrie 'Animal Kingdom, està ultimant la seva incorporació com a guionista i productora en aquesta nova proposta per a la petita pantalla.

Guanyadora de l’Oscar a la millor actriu per 'La habitación' (2015). L’estatueta per 'La habitación' va impulsar a la fama la seva carrera a Hollywood, la filmografia de la qual inclou altres títols destacats com 'Les vides de la Grace' (2013) o 'Kong: la isla calavera' (2017). A més, la intèrpret va debutar com a realitzadora amb 'Unicorn store' (2017).

Notícies relacionades

El fitxatge de Larson suposa un nou gol per a Apple en el seu objectiu d’entrar en el terreny de l’entreteniment audiovisual i, especialment, en el món de les sèries de televisió i les plataformes de 'streaming', un mercat en alça i en el qual vol plantar cara a empreses tan potents com Netflix, HBO, Amazon Prime Vídeo i, pròximament, Disney i Warner.

En aquest sentit, Apple té en marxa projectes per a la petita pantalla per als quals compta amb altres estrelles com Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Damien Chazelle, Steven Spielberg, J.J. Abrams, Steven SpielbergChris Evans, o Oprah Winfrey.

Temes:

Sèries Apple