EL 'BOOM' DE L''STREAMING'

Amazon anuncia la producció de 20 noves sèries

L'adaptació de 'La templanza', de María Dueñas, i la vida d'El Cid són les dues sèries espanyoles que emetrà la plataforma del gegant del comerç electrònic

zentauroepp46956541 head of amazon studios jennifer salke introduces the  vision190214104401

zentauroepp46956541 head of amazon studios jennifer salke introduces the vision190214104401 / DANNY MOLOSHOK

1
Es llegeix en minuts

Tal com era d’esperar, Amazon Prime Video ha deixat clara la seva estratègia de ser el gran rival de Netflix en el món de la ficció per internet amb l’anunci de la producció d’una vintena de noves sèries. I entre aquesta allau de nous projectes, el servei de televisió per 'streaming' d’Amazon destaquen l’adaptació de la novel·la de María Dueñas 'La templanza' (a càrrecd’Atresmedia), la vida d’El Cid Campeador  i 'FIFA Gate', sobre l’escàndol de corrupció en el món del futbol.

El gegant tecnològic va detallar en un comunicat que a Espanya, on ja han coproduït, s’hi rodarà 'El Cid', una sèrie creada i produïda per Zebra Producciones ('Centro Médico') i escrita per Luis Arranz i Adolfo Martínez, que narrarà l’èpica història de Rodrigo Díaz de Vivar des d’una perspectiva contemporània.

D’altra banda, Amazon va anunciar cinc noves sèries mexicanes. 'El presidente’, que arribarà amb el segell de la productora Fábula del realitzador xilè Pablo Larraín, relatarà una història de crims inspirada en l’escàndol de corrupció 'FIFA Gate', que va afectar les màximes institucions del futbol internacional.

'El juego de llaves’ serà una comèdia sobre quatre parelles que decideixen fer un intercanvi sexual, cosa que, posteriorment, els portarà a reflexionar sobre el futur de les seves relacions sentimentals.

'Cómo sobrevivir soltero' reimaginarà la vida real de l’actor Sebastián Zurita Sebastián Zuritaper explorar el que significa no tenir parella en la societat mexicana contemporània.

Amazon també ha anunciat avui un 'thriller' polític i una comèdia amb detalls de terror i ciència-ficció, tot i que no va donar el títol d’aquestes dues produccions mexicanes.

Aquestes noves sèries a Espanya i Mèxic s’inclouen entre les 18 noves produccions que va revelar aquest dimecres, 13 de febrer, la companyia i que es desenvoluparan en altres països com el Regne Unit, Alemanya, el Japó o l’Índia.

Notícies relacionades

Amazon va comunicar, a més, la renovació de les sèries mexicanes 'LOL: Last One Laughing' i 'Diablo Guardián', que tindran almenys una segona temporada cadascuna.

"Sabem que els clients d’Amazon Prime Vídeo volen veure històries autèntiques, dels seus propis països, i invertir en personatges que puguin reflectir les seves pròpies experiències i diversitat", ha dit la cap d’Amazon Studios, Jennifer Salke, en la presentació de les seves novetats. "Estem entusiasmats i compromesos a donar veu als guionistes de tot el món i portar la seva visió de la vida als nostres clients de tot el món", ha assegurat.