DRETS ESPORTIUS

TV-3 emetrà dues proves del Mundial de Motociclisme

La tele autonòmica oferirà en directe el GP de l'Argentina i el GP de la Comunitat Valenciana

L'acord amb la plataforma propietària, Dazn, inclou resums de la resta de carreres

zentauroepp45876835 motogp tv foto  emilio p rez de rozas181113095649

zentauroepp45876835 motogp tv foto emilio p rez de rozas181113095649

1
Es llegeix en minuts

Després de tres dècades sense oferir una retransmissió d’una carrera del Mundial de Motociclisme (l’última va ser el 1988, amb la consecució de Sito Pons del Mundial de 250cc), la gran festa de les dues rodes torna a Televisió de Catalunya. La tele autonòmica catalana ha confirmat aquest dilluns, 4 de febrer, que ha arribat a un acord amb l’actual propietari dels drets televisius del Mundial de motos, la plataforma britànica de televisió Dazn, per emetre en directe dues proves de la pròxima edició del campionat: el GP de l’Argentina, que se celebra el 31 de març, i l’última prova del Mundial, el GP de la Comunitat Valenciana, que es correrà el 17 de novembre del 2019.

Segons ha informat TV-3, la cobertura d’aquests grans premis contempla la transmissió de les sessions de qualificació i les carreres de Moto3, Moto2 i també MotoGP, categoria aquesta última en la qual gairebé una tercera part de la graella està conformada per pilots catalans. En total, sis i, entre ells, el pentacampió de MotoGP, Marc Márquez. Amb ell, Maverick Viñales, Àlex Rins, Pol i Aleix Espargaró i Tito Rabat.

A part de la cobertura en directe d’aquests dos Grans Premis, Televisió de Catalunya també s’ha assegurat l’emissió d’un resum d’una hora de cada GP, que s’emetrà la nit de cada diumenge de competició, a partir de les 23.30 hores, i per TV-3.

Notícies relacionades

Fonts pròximes a la plataforma Dazn assenyalen que encara hi pot haver més acords amb altres empreses audiovisuals, però que segurament es faran públics el pròxim dimecres, 27 de febrer, dia en què hi ha prevista la presentació oficial d’aquesta plataforma de televisió per 'streaming' a Espanya.

Des de fa cinc temporades, Damià Aguilar fa un programa sobre els Grans Premis de MotoGP a 'Univers MotoGP', tot i que a Catalunya Ràdio aquest seguiment del Mundial ja fa 31 anys que s’emet. Primer, amb Pere Flores i, des del 2001, amb Damià Aguilar.

Temes:

TV-3