ADAPTACIÓ D'UN CÒMIC

Sandra Bullock repeteix amb Netflix

L'actriu protagonitzarà 'Reborn', la seva nova pel·lícula a la plataforma de televisió, després del gran èxit d''A ciegas'

zentauroepp46410927 file   in this dec  17  2018 file photo  sandra bullock atte190125113815

zentauroepp46410927 file in this dec 17 2018 file photo sandra bullock atte190125113815 / Charles Sykes

1
Es llegeix en minuts

Després de l’èxit de la pel·lícula  'A ciegas’ ('Bird box'), que ha batut rècords de visionaments en 'streaming'streaming i que continua aconseguint excel·lents dades d’audiència, l’actriu Sandra Bullock ja té un nou projecte amb Netflix. La protagonista de 'Gravity'Gravity ha firmat amb la plataforma de televisió per participar en l’adaptació del còmic 'Reborn'.

Segons informa la publicació especialitzada nord-americana 'Deadline', Bullock participarà en la producció de l’adaptació cinematogràfica de 'Reborn', i s’espera que també la protagonitzi. 'Reborn' pertany als còmics de Millarworld, companyia de novel·les gràfiques creada per Mark Millar el 2004, creadora de títols tan coneguts en el sector com 'Kick-Ass' o 'Kingsman: Servicio secreto’,i que el 2017 va ser comprada per Netflix.

'Reborn' va ser publicat per Image Comics entre el 2016 i el 2017. La historieta narra la vida de Bonnie Black, una dona de 80 anys que no creu que hi hagi res més enllà de la mort i que s’acaba de morir a la ciutat de Nova York. El que Bonnie no s’esperava era que, després de fer l’últim sospir, tindria una segona vida en forma d’una dona jove en un món màgic i medieval anomenat Adystria, en el qual es retrobarà amb tots els seus éssers estimats.

No obstant, d’entre tots els seus éssers estimats, l’únic que no hi és és el seu marit. Per això, acompanyada pel seu pare, Bonnie s’endinsarà en una aventura en la qual buscarà el seu estimat marit.

La pel·lícula ja té director, Chris McKay ('Batman: La Lego pel·lículai estarà produïda per Roy Lee i Miri Yoon a través de Vertigo Entertainment. Els creadors del còmic, Mark Millar i Greg Capullo, exerciran de productors executius.

Notícies relacionades

'Reborn' no va va estar entre els primers projectes que Netflix pensava adaptar de Millaworld, però sembla que la seva producció serà molt ràpida, especialment després de veure que bé que ha funcionat 'A ciegas’ de la mà de Sandra Bullock.

L’actriu de 54 anys continua sent un imant per al públic; un exemple d’això va ser la bona taquilla que va fer 'Ocean’s 8' en el 2018, amb més de 297 milions de dòlars recaptats, i els rècords que ha aconseguit trencar amb 'A ciegas’, que ja ha sigut vista per més de 80 milions de subscriptors de Netflix a tot el món.

Temes:

Netflix