EN LA 4a TEMPORADA

Gillian Anderson serà Margaret Thatcher a 'The crown'

La sèrie creada per Peter Morgan i produïda per Netflix introdueix canvis en l'elenc d'actors per a les següents entregues

This image released by Lionsgate shows Gillian Anderson in a scene from The Spy Who Dumped Me.  (Hopper Stone/Lionsgate via AP)

This image released by Lionsgate shows Gillian Anderson in a scene from The Spy Who Dumped Me. (Hopper Stone/Lionsgate via AP) / Hopper Stone (AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gillian Anderson formarà part de l’elenc de la quarta temporada de la sèrie de la plataforma Netflix 'The crown'. L’actriu nord-americana, popular pel seu treball en la producció d’‘Expediente X’, encarnarà Margaret Thatcher, primera ministra del Regne Unit entre el 1979 i el 1990, des dels inicis del seu govern.

La tercera entrega de la luxosa sèrie britanico-nord-americana, que dramatitza els diferents períodes del regnat de la reina Elisabet II, s’emetrà al llarg d’aquest anyi se situarà en la dècada dels 60 i 70 del segle passat. Alguns dels fets històrics significatius del Regne Unit en aquestes dates són el naixement i ascens delsBeatles i el primer Mundial de futbol, que va guanyar Anglaterra, el 1966.

Però Gillian Anderson no apareixerà com la Dama de Ferro fins a la següent temporada, que va ser confirmada juntament amb la tercera el 2017. El paper d’Anderson com a Thatcher suposa que l’acció se situarà alsanys 80, continuant amb l’escenari de la tercera.

Canvis en el repartiment

La incorporació d’Anderson a l’elenc de la sèrie no ha sigut l’única novetat, ja que Claire Foy i Matt Smith no continuaran interpretant en la tercera temporada de la sèrie la reina Elisabet II i el príncep Felip, respectivament. En el seu lloc, ho faran Olivia Colman ('The favourite') i Tobias Menzies ('Outlander'). 

Així mateix, Helena Bonham Carter ('Harry Potter') s’unirà a la plantilla d’actors per interpretar la princesa Margarita, i Ben Daniels ('Rogue One: Una historia de Star Wars'),Antony Armstrong-Jones, Lord Snowdon.

Trajectòria en sèries de televisió

Notícies relacionades

L’actriu és coneguda per interpretar l’agent de l’FBI Dana Scully a 'Expediente X', sèrie cancel·lada el 2001 però que va tornar el 2016 i, posteriorment, el 2018, coincidint amb la celebració del 25è aniversari de l’estrena de la ficció. Anteriorment, Anderson va intervenir en la sèrie d’Amazon Prime Vídeo 'American Gods' (2017). 

Asa Butterfield (esquerra) i Gillian Anderson (dreta) en una escena de la sèrie 'Sex education'. / NETFLIX / Ap

Abans de fer deMargaret ThatcherAnderson apareix actualment en un paper completament diferent, a 'Sex education', la sèrie de Netflix estrenada l’11 de gener del 2019, en què encarna una terapeuta sexual.

Temes:

Netflix Sèries