Risto Mejide busca ara 'fake news' a Cuatro

'Todo es mentira' s'emetrà cada dia des d'aquest dimarts a la franja de sobretaula

zentauroepp46364591 teletodo risto mejide190107134036

zentauroepp46364591 teletodo risto mejide190107134036

1
Es llegeix en minuts

Després de saltar a la fama televisiva valorant i descobrint nous valors del món de la cançó ('Operación Triunfo') i de l’espectacle (‘Got Talent’, 'Factor X'), i d’haver entrevistat personatges populars, interessants o curiosos ('Chester'), Risto Mejide torna a fer ara un altre salt mortal: canvia de registre i d’horari (tot i que no de canal) per posar-se al capdavant de 'Todo es mentira', nou programa de Cuatro amb què pretén combatre les notícies falses amb humor.

'Todo es mentira’, l’espai amb el controvertit publicista, debuta aquest dimarts, 8 de gener (15.45 hores), es presenta "100% lliure de periodisme" i amb la clara intenció de "riure de les ‘fake news’", segons ha avançat la mateixa cadena en una nota sobre el nou programa, en què Mejide comptarà amb un grup de col·laboradors integrat per Antonio Castelo, Miguel Lago, Marta Flich, Elsa Ruiz l’actriu Itziar Castro.Itziar Castro.

 “Sempre s’ha dit que una veritat és una mentida repetida mil vegades. Avui el conte ha canviat: una veritat és una mentida retuitejada una sola vegada per la persona adequada i no hi ha polígraf capaç de detectar totes les que ens ‘mengem’ cada dia”, ha afirmat Mejide, que busca amb el programa "entretenir els espectadors i demostrar que quantothom té la seva pròpia veritat és perquè tot és mentida”.

‘Todo es mentira’, produït per Mediaset Espanya en col·laboració amb La Fábrica de la Tele (‘Sálvame’, ‘Cazamariposas’) i Minoria Absoluta (‘Polònia’, ‘Està passant’), oferirà en directe de dilluns a divendres una raciód’humor corrosiu, ironia i agudes contrarèpliques amb què intentarà superar el seu principal rival en aquesta franja horària: el distès‘Zapeando’de Frank Blanco a La Sexta.

Notícies relacionades

Mejide i els seus col·laboradors compartiran un espai comú, una taula de‘redebat’sobre la qual posaran en solfa un bon grapat de falses veritats, notícies a mitges, polèmiques digitals i situacions del dia a dia que tots hem donat per certes i que, potser, no ho són tant. Cap d’aquestes realitats quedarà indemne de la dissecció mordaç de Risto i companyia.

“Lluitarem contra la mentida amb l’arma més perillosa de l’actualitat: l’humor. El nostre i el de les actuacions més memorables dels nostres millors còmics, que recuperarem per certificar com hem anat a pitjor en això d’entendre l’humor”, ha assegurat Mejide.