PRODUCCIÓ D'ÈXIT

'Stranger Things 3' naixerà el 4 de juliol

L'estrena de la nova entrega de la popular sèrie fantàstica de Netflix coincidirà amb el Dia de la Independència als EUA

1
Es llegeix en minuts

Un altre misteri que s’ha d’afegir als molts que han fet de 'Stranger Things' un dels grans èxits de Netflix: la plataforma de televisió de pagament ha anunciat oficialment que l’estrena de la tercera temporada d’aquesta exitosa producció de caràcter fantàstic serà el 4 de juliol. Una data que no és una qualsevol: és el dia en què els nord-americans celebren amb magnificència el seu Dia de la Independència. I una dada com aquesta segur que no és casual coneixent els germans

Ross i Matt Duffer, creadors d’aquesta obra.          

Però els aficionats a aquesta sèrie de por hauran d’esperar fins a l’estiu per continuar amb aquesta nova incògnita, que se suma a la història d’un grup de joves del poble fictici de Hawkins (Indiana), després que la segona temporada s’estrenés l’octubre del 2017.

Si la segona entrega, de nou capítols, es va desenvolupar el 1984, la tercera temporada ho farà a l’estiu del 1985, quan continuarà l’aventura d’un grup d’amics després que un d’ells desaparegués en estranyes circumstàncies, relacionades amb experiments secrets governamentals i forces sobrenaturals.

Precisament l’anunci de Netflix a les xarxes socials de la tercera entrega mostra un vídeo de la celebració del Cap d’Any del 1985 en diverses ciutats del país i acaba amb l’enigmàtic missatge "Un estiu pot canviar-ho tot".

Aquesta és la mateixa frase que figura en un pòster que es va publicar també la mitjanit passada i en què apareixen agafats de la mà els personatges d’Eleven (Millie Bobby Brown) i Mike Wheeler (Finn Wolfhard) amb diversos amics veient uns focs artificials mentre un misteriós i diabòlic ésser se’ls acosta per l’esquena.

En la tercera temporada, un centre comercial tot just inaugurat, l’Starcourt Mall, es presenta com un dels principals escenaris de la trama, segons s’intueix en els vídeos promocionals que Netflix ha anat publicant en els últims mesos.

Notícies relacionades

La nova temporada comptarà amb cares noves, com Maya Hawke ('Mujercitas’, 2017), Jake Busey ('Contact', 1997) i Cary Elwes ('La princesa promesa', 1987), segons va avançar prèviament Netflix.

Aquestes noves incorporacions s’uniran als ja coneguts: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Dacre Montgomery, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Joe Keery, Cara Buono, Winona Ryder i David Harbour, entre d’altres.