especials de nit de Cap d'Any

Guia televisiva del Cap d'Any

Cristina Pedroche, Roberto Leal, Helena Garcia Melero i Lara Álvarez són alguns dels presentadors de les campanades

mdedios46311247 campanadas 2018   2019 atresmedia cristina pedroche y albert181228121626

mdedios46311247 campanadas 2018 2019 atresmedia cristina pedroche y albert181228121626 / Jeosm

5
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios

Durant les últimes temporades, pot ser que TVE-1 hagi liderat en audiència a l’hora d’acomiadar l’any, però la que ha donat la campanada ha sigut Atresmedia (primer a La Sexta i després a Antena 3) amb les transparències de Cristina PedrocheCristina Pedroche. La col·laboradora de Zapeando tornarà a ser una de les protagonistes del raïm, en un any en què Mediaset acomiadarà el 2018 des de Mallorca i les Canàries cobraran un protagonisme especial amb l’aposta de TVE-1 i Antena 3 per cares conegudes en les seves campanades: Ruth Lorenzo i Brays Efe, respectivament. 

TVE-1

La cadena torna a confiar en l’humor de José Mota per als últims minuts de l’any que acaba. La pel·lícula argentina Relatos salvajes serà en aquesta ocasió l’element vertebrador del programa previ a les campanades de TVE-1, titulat Retratos salvajes.Retratos salvajes Siete horas con Mariano, El inimitable, Okupas en la Moncloa e Historia de la Munda són els quatre relats que repassaran amb molta ironia l’actualitat esdevinguda als llarg dels últims 12 mesos, amb números musicals i cameos inclosos.

Entre la vintena de convidats, noms com Santiago Segura, Paula Prendes, Pepe Navarro, Juan Carlos Rivero, Jesús Álvarez, Ignatius Ferray, Ana Arias, Millán Salcedo i Juan José Ballesta.

Un principiant (Roberto Leal) i una veterana (Anne Igartiburu) seran la parella encarregada de donar les campanades. La presentadora de Corazón és tota una experta en aquest camp, després de 14 anys consecutius en la multitudinària cita a la Puerta del Sol. Una hora després, Ruth Lorenzo Roberto Herrera faran el mateix des de Tenerife. A Madrid els acompanyarà Raquel Falcón.

Just abans i després del raïm, el presentadord’OT  canviarà de parella i, al costatd’Elena S. Sánchez, es posarà al capdavant de l’especial ¡Feliz 2019!, carregat de màgia, humor, números visuals i molta música. Hi haurà actuacions de Pablo Alborán, Eros Ramazzotti, Vanesa Martín, Pablo López y Miriam, Aitana y Ana Guerra, Lola Indigo, Carlos Baute y Marta Sánchez, Pastora Soler, Ketama, Luz Casal, Diana Navarro, Beatriz Luengo, Paulina Rubio, Bebe, Café Quijano, Rozalén, Blas Cantó i Ruth Lorenzo, entre altres.

Roberto Leal i Anne Igartiburu / rtve

LA 2

Cachitos de hierro y cromo posarà la banda sonora a La 2 en Cap d’Any. Des de les 23.00, Virginia Díaz presentarà El cabaret de hierro y cromo, amb actuacions de La Casa Azul, The Refrescos, Los Punsetes i Dorian. Després de les campanades amb Igartiburu i Leal, hi haurà un resum de tres hores amb les millors actuacions de l’arxiu musical de TVE.

TV-3

La cadena començarà el dia de Cap d’Any amb la retransmissió del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, a les 12.00 hores, a càrrec de Llucià Ferrer (Atrapa’m si pots) i Anna Bertran (Polònia, Tot és mou).

Ja a la nit, l’humor prendrà la pantalla amb els moments esportius més hilarants a Zona 2018 i la sàtira política de Polònia. Cristina Cifuentes (Judit Martín) redactant el currículum com si fos La llista de Schindler, Puigdemont (Queco Novell) com Puigd’ET, Franco (Manel Lucas) parlant de la seva exhumació a ritme de Freddie Mercury i Quim Torra (Ivan Labanda) presentant-se a ritme de Grease seran alguns dels gags.

Helena Garcia Melero i Marc Ribas seran els encarregats de donar la benvinguda al 2019 des de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, on la capital catalana rebrà l’any nou amb un espectacular muntatge multimèdia. Després de les campanades, serà el moment de la música amb una selecció dels èxits del 2018 i fragments de cèlebres actuacions de la història del pop-rock.

Dimarts, 1, la cadena dedicarà la nit al Sense ficció amb l’estrena d’un nou capítol de Generació D, el documental que, durant tres dècades, ha seguit la vida d’un grup de persones nascudes a finals del franquisme, la primera generació que ha crescut en la democràcia. També oferirà un resum amb els millors moments de les cinc edicions del programa.

Ja dimecres, 2 (22.50), en Els regals del Foraster, Quim Masferrer recordarà els moments que la gent li ha regalat als últims pobles que ha visitat.

Mentrestant, El 33 acomiadarà el 2018 amb una nit dedicada a Clint Eastwood, amb l’emissió de Sense perdó (22.00) i Execució imminent (0.10).

Helena Garcia Melero i Marc Ribas / tv-3

ANTENA 3

Eva González (que el 7 de gener debutarà al capdavant de La voz) i Juanra Bonet aniran escalfant motors de cara a les campanades amb l’especial Manual para una Nochevieja perfecta. En aquest programa de zàping, els presentadors explicaran com passar un gran Cap d’Any.

Una altra parella de la casa, Alberto Chicote i Cristina Pedroche, repetiran el duo de l’any passat al capdavant de les campanades des de la Puerta del Sol, amb la incògnita del vestit de la col·laboradora de Zapeando convertit en un dels clàssics del Cap d’Any televisiu. I aquest any per partida doble ja que la dona del xef Dabiz Muñoz també es menjarà el raïm una hora després acompanyada de Chicote i del protagonista de Paquita Salas, Brays Efe, en les campanades en horari per a les Canàries (però des de la Puerta del Sol). La presentadora portarà dos vestits: el de la retransmissió per a les illes serà d’un dissenyador canari.

La música agafarà el testimoni després amb Cantando al 2019, un karaoke amb les melodies que més han triomfat al llarg del 2018 i amb èxits de tots els temps.

Un dia després, Antena 3 celebrarà l’Any Nou en prime time amb un especial de Tu cara me suena que comptarà amb Pablo Alborán i Marta Torné com a convidats. A més, per anar promocionant l’estrena de La voz, els quatre coaches del concurs musical (Pablo López, Antonio Orozco, Luis Fonsi i Paulina Rubio) seran imitats en el show presentat per Manel Fuentes.

LA SEXTA

Abans del raïm, Zapeando ha preparat les seves tradicionals 12 campanades, amb els moments més destacats de l’any: des de l’actuació d’Amaia i Alfred a Eurovisió a Marta Sánchez posant-li lletra a l’himne d’Espanya, passant per l’enrenou que va causar Richard Gere en el Congrés i el casament de Harry i Meghan. Després agafaran el testimoni Cristina Pardo (Liarla Pardo) i Iñaki López (La Sexta noche), que rebran el 2019 a la Puerta del Sol, com ja van fer l’any passat. Una hora després, La Sexta emetrà també les campanades per a les Canàries, amb Cristina Pedroche, Alberto Chicote i Brays, Efe, amb una doble emissió conjunta amb Antena 3.

Cristina Pardo i Iñaki López / ATRESMEDIA

TELE 5

Trencant amb la tradició, Tele 5 es desplaçarà fora de Madrid per donar les campanades. L’escenari triat és Sant Llorenç de Cardassar, la localitat mallorquina que l’octubre passat va ser víctima dels devastadors efectes de la riuada. Allà hi haurà Lara Álvarez i Jesús Calleja per acomiadar l’any per a tots els canals de Mediaset. I, malgrat els rumors, al final Ana Guerra no serà en les campanades per a les Canàries.

Just abans del raïm, Tele 5 oferirà un especial de Got talent en què el presentador, Santi Millán, rebrà diversos concursants que van rebre un passi d’or en les audicions d’anteriors temporades del concurs, encapçalats per la cantant Cristina Ramos i el poeta César Brandon, guanyadors de la primera i la tercera edició, respectivament.

A la tarda, a Pasapalabra, Christian Gálvez rebrà sis exconcursants del programa, que ara s’enfrontaran en grups de tres.

Lara Álvarez i Jesús Calleja / mediaset

CUATRO

Notícies relacionades

Abans de les campanades amb Lara Álvarez i Jesús Calleja des de Mallorca, Carlos Sobera i el seu equip continuaran exercint de cupidos dels seus comensals a First dates.