A NETFLIX

Sabrina tindrà dues temporades més

La plataforma de pagament ha renovat la sèrie de la bruixa adolescent amb 16 nous episodis dividits en dues parts

450 1000

450 1000

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del’especial nadalenc de 'Las escalofriantes aventuras de Sabrina' de divendres passat, 14 de desembre, Netflix ha renovat la sèrie per una tercera i quarta temporada.

L’únic conegut de moment és que la renovació de la coneguda producció comptarà amb una nova tanda de 16 capítols, dividits en dues parts, a falta encara de l’emissió de la segona part.  

Aquesta segona entrega de la sèrie, protagonitzada per Kiernan Shipka, s’estrenarà el pròxim 5 d’abril, tal com va anunciar recentment la plataforma per 'streaming'. Així mateix, els pròxims 16 episodis començaran a gravar-se al llarg del 2019.

Notícies relacionades

A  través de les xarxes socials, Netflix Espanya ha presentat un vídeo de Salem, el gat de la protagonista de la trama, anunciant les pròximes estrenes: "¿En voleu més de 'Las escalofriantes aventuras de Sabrina'? La part 2 arriba el 5 d’abril. Però això no és tot. També tindrà part 3 i 4”.

El creador i productor executiu, Roberto Aguirre-Sacasa, ha agraït en un comunicat compartit per la companyia a Warner BrothersNetflixBerlanti Television i Archie Productions per recolzar aquesta nova versió fosca de "la bruixa adolescent més famosa".

Temes:

Netflix Sèries