Anar al contingut

ESPECIAL DIMARTS, 4

'Boom' arriba als 1.000 programes amb un pot d'infart

Susana Griso, Karlos Arguiñano, Sandra Golpe, Roberto Brasero i Jorge Fernández participaran amb un vídeo en l'espai d'Antena 3

La mare del presentador, Juanra Bonet, serà la padrina del programa, en què hi haurà sorpreses i es veurà com serà el concurs del futur

EL PERIÓDICO

'Boom' arriba als 1.000 programes amb un pot d'infart

‘¡Boom!’, el concurs diari d’Antena 3 arriba als 1.000 programes amb un especial en què participaran cares conegudes de la cadena i que tindrà com a padrina la mare de Juanra Bonet, que no veu gens clar el vestuari elegit pel seu fill per presentar aquest especial. D’altra banda, Los Lobos, l’equip més veterà del concurs, portaran a les samarretes un número cada un, en què formaran junts el 1.000, i els seus contrincants, samarretes en què apareix en cada una les lletres que formen el nom del concurs: ‘B-O-O-M’.

A més, l’espectador podrà jugar a endevinar algunes preguntes amb referències al número 1.000. L’equip del programa ha preparat dos vídeos que tenen com a leitmotiv ensenyar als seguidors de l’espai d’A-3 el costat ocult de ‘¡Boom!’, tot el que no s’ha vist els quatre anys del programa.

Cares famoses de la cadena, com Susanna Griso, Karlos Arguiñano, Sandra Golpe, Roberto Brasero, Jorge Fernández, Anna Simon i Ana Morgade, Wyoming, Gonzo i Trancas i Barrancas, participaran també en el programa en un divertit vídeo. Per acabar, hi haurà alguna sorpresa que els han enviat alguns espectadors del programa en què es veurà com serà el ‘¡Boom!’ del futur.

Programa de rècords

‘¡Boom!’ ja té el títol de ser el programa de televisió que ha entregat el premi més alt a Espanya. El concurs va donar el juny del 2016 més de 2,3 milions d’euros a l’equip dels Rockcampers, quatre amics de Valladolid i Sòria que van concursar durant més de tres mesos abans d’aconseguir el premi.

A més, si Los Lobos s’enduguessin aquest dimarts, 4, el premi del programa, duplicarien el pot més alt passat, ja que el pot estarà en 3.425.000 euros, als quals s’afegiria l’acumulat que tenen des de fa més d’un any, que ascendeix a més d’1.846.600 euros. Per tant, el premi serà de més de 5,2 milions d’euros per a Los Lobos.