Jesús Cintora torna amb 'Carretera y manta'

El periodista recorrerà Espanya en un camió en el nou programa de La Sexta

zentauroepp46037725 television   jes s cintora recorre espa a al frente de  carr181127105725

zentauroepp46037725 television jes s cintora recorre espa a al frente de carr181127105725 / Jeosm

1
Es llegeix en minuts

Després de la seva última etapa a Cuatro ('Cintora a pie de calle' i 'Cintora a pie de calleLa línea roja), el periodista Jesús Cintora (Sòria, 1977) debuta aquest dimecres, 28 de novembre, amb programa propi a La Sexta: 'Carretera y manta' (22.30 hores) . Cintora recorrerà Espanya en un camió, que serà el plató itinerant d’aquest nou format de la cadena, que tindrà un marcat caràcter social perquè vol "ser un mirall del que passa" en la societat.

"Ens mourem, sortirem i estarem amb la gent que té preocupacions de què ens oblidem o a les quals no prestem prou atenció", ha remarcat Cintora en la presentació del nou projecte produït per Cuarzo TV ('El programa de Ana Rosa', 'Cuarto milenio'...),  que tindrà participació ciutadana, denúncia i "descentralització, perquè no tot passa a Madrid".

Dues hores de directe cada dimecres, en horari de màxima audiència i amb l’"exigent" producció de pujar un plató en un camió que es desplaçarà a un punt diferent d’Espanya cada setmana per la seva actualitat o interès informatiu, suposen un desafiament ple d’"al·licients" per al periodista.

"És un dels projectes més ambiciosos de la cadena i compta amb un estil televisiu nou, trencador i agosarat", han dit els seus responsables, que han incidit en la vocació social d’aquest format, que tindrà la participació i col·laboració ciutadana en cada un dels punts als quals arribi el camió.

Cada entrega de ‘Carretera y manta’ serà diferent i l’únic que repetirà serà "el camió, Jesús i els reporters", ha reconegut el director general de Cuarzo TV, Juanra Gonzalo.

Notícies relacionades

Cintora ha assegurat que aquest projecte neix amb la vocació d’explicar l’actualitat d’una altra forma i "que anirà del que és particular al general", ja que el lloc on pari el camió serà el punt de partida des del qual s’abordarà un gran tema social.

"Una bogeria meravellosa" que, a més de ser "exigent" pel seu contingut, resulta "especialment complicada" per la seva producció, ja que té "un marge de maniobra molt petit", ha admès Gonzalo, que ha explicat que el camió-plató permetrà el muntatge d’un escenari de 200 metres quadrats, del qual s’encarregarà un equip de més de cent persones.

Temes:

La Sexta