DISSABTE, A 'TELETODO'

Anabel Alonso, la tot terreny de la tele

portadateletodo3

portadateletodo3

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Anabel Alonso està demostrant ser una tot terreny: tant presenta, com actua, com explica acudits, com canta... I es mou amb igual facilitat en el cinema, el teatre o la tele. Encara que reconeix que aquesta última la té absorbida, perquè actualment està en el 'talent' 'Tu cara me suena' i a la sèrie 'Amar es para siempre', tots dos d'Antena 3, i fins fa uns dies la vèiem en 'Las Relates', espai que seguia l'actual edició de 'Masterchef celebrity', després de ser un dels personatges més divertits, juntament amb la seva estimada Bibiana Fernández, en la passada.

'Teletodo' ofereix una entrevista amb l'actriu, en la qual s'admira de la seva evolució en el concurs d'imitacions d'Antena 3: "Veia molt complicat, per no dir impossible, guanyar una gala", confessa. I afegeix: "¿Quan pensava jo que faria de Rocío Jurado? En aquest treball, si vols, només tens el límit que et posis".

Així mateix, assegura que està molt contenta amb el seu personatge a la sèrie de les sobretaules d'aquesta cadena: "La Beningna maligna d'’Amar es para siempre’ m'encantava, perquè les dolentes són molt divertides."

Concurs i 'late night'

La revista dels dissabtes també informa sobre diverses novetats: a TV-3, el nou concurs 'Atrapa'm si pots', presentat per Llucià Ferrer, i el 'late night La nit dels Òscars', i a DMAX, una nova temporada de la sèrie documental 'Clandestino’, amb David Bierain, que torna a mostrar grups mafiosos i criminals d'Amèrica i Europa.

Notícies relacionades

En l'apartat de l'esport televisat, el suplement destaca els quatre partits de 'la Roja': Colòmbia-Espanya, Espanya-Bòsnia, França-Espanya, Espanya-Canadà, així comel GP Comunitat Valenciana de motos  il'Eurolliga de bàsquet.

El suplement ofereix, així mateix, la programació de les principals cadenes i la sinopsi de les pel·lícules i sèries més destacades.